+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com
Hoe anders zou je leven eruitzien als je zonder enige twijfel zou weten dat Jezus al in jouw genezing heeft voorzien? Met slechts tien procent zicht in het ene oog en vijftien procent in het andere was de Nederlandse Bianca Vlastuin bijna blind. Bij haar was kegeldystrofie vastgesteld, een zeldzame en ongeneeslijke oogziekte die vaak tot blindheid leidt.

In die tijd woonden Bianca en haar man Gert met hun kinderen in Noorwegen, en gingen naar dezelfde kerk  als Robert en Elizabeth Muren, die nu de regisseurs zijn van AWM’s artistieke producties.

Bianca voelde zich aangetrokken tot het vertrouwen van Elizabeth, dat zo op Jezus gericht is. Ze wilde weten wat haar geheim was. Elizabeth vertelde haar over Andrew Wommack en hoe zijn onderwijs haar leven had veranderd.  Ze moedigde Bianca aan om awmi.net te bezoeken en naar het onderwijs van Andrew te luisteren.

Het eerste onderwijs dat Bianca en haar man Gert hoorden was Geest, ziel en lichaam. Het was een grote openbaring. ‘Het heeft ons denken en leven totaal veranderd,’ zegt ze. Zij en Gert luisterden ook nog naar ander onderwijs van Andrew, waaronder: ‘God wil dat je gezond bent’ en: ‘Je hebt het al’. ‘We hoorden zoveel nieuwe dingen,’ vult Gert aan. We leerden dat God alles wat we nodig hebben, al heeft gegeven. 

Bianca besefte dat zij geen kegeldystrofie hoefde te hebben. Ze hing overal in hun huis teksten op om haar te helpen niet te vergeten dat Jezus reeds in alles heeft voorzien.

Op een dag werd Andrews openbaring over genezing ook volledig de hare. ‘Ik zat in mijn Bijbel te lezen, toen ik besefte dat wat ik in Jezus heb zo geweldig is. En ik begon God daarvoor te prijzen. 

Ik dankte Hem voor alles wat Hij gedaan heeft, dat Hij niets meer hoeft te doen om mij te genezen. En dat Hij alles al had gedaan aan het kruis.

Toen begon Bianca tegen haar ogen te spreken, zoals ze van Andrew had geleerd. Ze zei: ‘Ogen jullie zijn al genezen in de naam van Jezus, dus jullie moeten nu zien”. 

Ze zag wisselend. Maar ze bleef God prijzen voor haar genezing en ging door tegen haar ogen te spreken totdat ze helder kon zien. Opgewonden omdat ze besefte dat ze nu in staat was om Gert te kunnen zien, reed ze naar zijn kantoor en vertelde hem het goede nieuws. Beiden waren dolgelukkig.

De duivel probeerde een paar maal daarna haar genezing te stelen. Maar ze riep dan: ‘NEE, ik ben genezen, dus ogen jullie moeten zien in Jezus’ naam.’ Ze kan nu volmaakt zien.

Om anderen te helpen het ware evangelie te begrijpen begonnen Bianca en Gert op de dinsdagen met hun kerk Andrews onderwijs te delen.  Dat deden ze ook met een jonge vrouw die bij hen logeerde en veel problemen had. Binnen drie weken was ze wederom geboren en meldde zich kort daarna aan bij Charis Bible College in Belfast.

Terwijl ze Andrews programma bekeken, kregen Bianca en Gert het op hun hart een bediening te beginnen om jonge vrouwen te helpen om voor het leven te kiezen in plaats van voor abortus.                                                     

De levens van de Vlastuins zijn voor altijd veranderd, door het horen van het ware evangelie.

Dankjewel partners. Jullie hebben dit mogelijk gemaakt!

8 Reacties

 1. Toos Mentink

  Charis bible college is een heel goede bijbel school
  Ik ben door de lessen van de bijbelschool veel succes vol gaan geloven.

 2. Grytsje

  Heel mooi dit

 3. Janke Lameris

  Wat een fantastisch verhaal, ik ben zó blij voor Bianca!
  Ik volg niet de bijbelschool, maar voor mij zijn de boeken van Andrew Wommack van onschatbare waarde.
  Ook voelt het fijn om partner te zijn.
  🤍

 4. Mark Sanders

  Fantastische getuigenis.Prijs God.Amen.

 5. Piet Huis

  Geweldig dit getuigenis.Ik zie zelf 1 %. En zie dat er voor mij ook hoop is om dat ik al genezen ben.

  • Renske

   Dit is zo geweldig!
   Ik heb net nodig om opgebouwd te worden met alle uitdagingen om ons heen. Deze zomer was er Healing Masterclass en dit hielp me om te geloven voor genezing van het bultje op mijn zoons rug dat verwijderd moest worden. En het was goed, viel mee, zoals ik in mijn hart hoorde toen het tot rust was gekomen. Als je worstelt met iets serieus, raad ik healing university aan, waarnaar verwezen werd. Je moet er Engels voor kunnen, maar dan ga je door een heel proces van systematisch met het onderwerp genezing bezig zijn. Zelf lees ik s avonds een boek over verschillende onderwerpen en kijk tijdens maaltijden maken naar goed onderwijs, tijdens een tukje (4 kinderen, 3 jong, rust pauze nodig) luister ik vaak naar de Bijbel. Dat werkt in deze fase met kleine kinderen om gedurende de dag het Woord tot me te nemen. Er zijn verschillende manieren, waarvan charis Bible college mij ook een schitterende lijkt. Mij helpt het om te bidden wat goed is voor deze fase!

 6. eric van de haar

  Geweldig! Het onderwijs van Andrew heeft mijn geloof sterk opgebouwd.

 7. Anja Bokhorst

  Gods Woord is waarheid wanneer we het in geloof ontvangen en toepassen.
  Dit getuigenis van Bianca is daar een overtuigend bewijs van!
  Dank u Heer voor deze genezing en de zegen die rust op het onderwijs van Andrew Wommack!