Word vernieuwd door de vernieuwing van je denken

In de zomer van 2018 besluit Dennis de Graaf om in september van dat jaar de open lesweek van Charis Bible College te volgen. Vier dagen reist hij, in die week, vanuit Bunschoten met de auto naar Naarden om te kijken of het volgen van Charis Bible College wat voor hem is. Dit had Dennis een paar jaar geleden nog niet gedacht om een voltijd bijbelschool te gaan volgen, maar nu zou hij niet meer anders willen.

Als Dennis met zijn familie in 2016 naar Opwekking gaat bezoekt hij voor het eerst de lectuurtent met verschillende stands van hulporganisaties en diverse bijbelscholen. Jaren hebben zij deze overgeslagen omdat ze voor het onderwijs kwamen en niet voor de organisaties.  In de lectuurtent kregen ze van een Charis Bible College student een DVD met daarop de animatieclip van ‘Geest, Ziel en Lichaam’ in handen. De DVD werd in de tas gestopt en ging mee naar huis.

Die avond bij thuiskomst gaat de televisie aan en komt op Family7 het programma van Andrew Wommack met Gospel Truth voorbij. Het programma hadden ze nog nooit eerder gezien maar aandachtig blijven ze een tijd kijken en herkennen Andrew van de DVD die ze die middag hadden gekregen. Een zaadje was geplant, niet wetende wat er uit zou komen. Ze gaan verder met hun leven, maar op verschillende momenten kwam Charis voorbij.

Zo werd in mei 2018 de “Grace & Faith” conferentie georganiseerd met o.a. Andrew Wommack, in De Basiliek te Veenendaal. De interesse van Dennis werd gelijk gewekt, helemaal omdat het in het gebouw van zijn eigen gemeente werd georganiseerd. De tegenstander wilde echter niet dat hij in aanraking kwam met het onderwijs van Andrew en probeerde uit alle macht Dennis tegen te werken. Zo zorgden wondroos en hoge koorts ervoor dat hij twee dagen voor de conferentie moest afzeggen.

Maar zaad verliest zijn potentie niet en het verlangen om meer in relatie te leven met de Vader bleef groeien. Steeds vaker kwam het onderwijs van Andrew Wommack voorbij. Na een zoektocht op internet sprong ook steeds Charis Bible College eruit, en zo besloot Dennis de stoute schoenen aan te trekken en naar de ‘open lesweek’ te gaan. De ontmoeting met medestudenten, de atmosfeer op Charis Bible College en het onderwijs zorgden ervoor dat Dennis besloot zich meteen aan te melden.

Strijd in zijn denken zorgde er echter voor dat Dennis tot driemaal toe het online-inschrijfformulier invult maar niet op verzenden durfde te drukken, want dan is het wel heel definitief. Maar God bleef vasthoudend, geduldig en trouw.

Inmiddels heeft Dennis het 1e jaar voltijd afgerond, een jaar waarin hij volop heeft genoten van het rijke genade onderwijs. Het belangrijkste wat eruit springt is de onvoorwaardelijke liefde van de Vader en deze liefde mag hij nu ook uitdelen aan zijn vrouw, kinderen en aan mensen om hem heen.

Misschien herken jij je in het verhaal van Dennis en ervaar je ook veel strijd in je denken. Wees je ervan bewust dat de tegenstander erop uit is om het verlangen, om je hemelse Vader dieper te leren kennen, van je te stelen. Durf de stap te zetten, breek uit je gedachtenpatronen! Nu is het de tijd om op weg te gaan naar jouw bestemming en Gods plan voor jouw leven te ontdekken. Door de waarheid van het Woord te zaaien in je hart ga je zien wie je werkelijk bent en waar je voor bedoeld bent.

Ontdek Charis Bible College nu zelf en start de leven veranderende reis. Misschien heb je al een opleidingsvorm in gedachten die bij je past. Maar wil je weten hoe het écht is om die studievorm te volgen en hoe ‘te gek’ het is om bij Charis te studeren? Kom dan naar onze open lesweek!  

0 reacties

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis