Word krachtig in genezing met Charis Genezingsschool!

Al meer dan vijf decennia heb ik les gegeven over genezing, en we hebben veel genezingswonderen gezien, ook van mijn eigen zoon die werd opgewekt uit de dood nadat hij al in de koeling van een mortuarium lag. Ik ben echter niet de enige hier die wonderbaarlijke genezingen heeft meegemaakt. Ook de kleinzoon van Duane Sheriff is wonderbaarlijk opgewekt uit de dood. Greg Mohr is genezen van bloedvergiftiging toen de artsen geen hoop meer voor hem hadden. Ashley en Carlie Terradez zagen niet alleen hun dochter Hannah op wonderbaarlijke wijze genezen, maar ook Carlie werd genezen en stond op uit haar rolstoel, waarna ze twee mijl liep en tennis speelde op diezelfde dag.

 Daniel Amstutz, de directeur van Charis Healing University, heeft duizenden gebedswerkers getraind die op hun beurt bijna elk soort genezingswonder hebben gezien.

Charis is vol met leraren en studenten die het bovennatuurlijke hebben meegemaakt en ook weten hoe je dat kunt uitdelen.

Dus werd ik geïnspireerd om al deze kennis en deze zalving met jullie te delen via wat wij noemen ‘Charis Healing University’. Het pakket bestaat uit 48 lessen met gezalfd onderwijs over genezing, gegeven door mijzelf, Duane Sheriff, Carrie Pickett, Carlie Terradez, Daniel Amstutz, Barry Bennett en Greg Mohr. Het geheel is verdeeld in drie secties: Verwachten, Ervaren en Bekrachtigen. Het zal je niet alleen helpen om genezing te ontvangen maar het maakt je ook tot een mobiele werkplaats van de Grote Genezer, Jezus Christus.

Ik geloof dat de Heer me heeft geïnspireerd om het meest uitgebreide onderwijs over genezing samen te brengen op één plaats. Als je Charis Healing University doorloopt, wordt het heel moeilijk om ziek te blijven. Ik geloof dat duizenden en duizenden mensen door dit onderwijs genezen zullen worden.

Met Charis Healing University krijg je niet alleen toegang tot de videolessen en een online cursus platform; er zijn ook meer dan dertig video’s van onze Healing Journeys (Wegen naar Genezing) bij inbegrepen. Deze zullen je inspireren en praktische toepassingen geven van wat we leren. Je krijgt bij elke sectie ook een boek met samenvattingen en vragen, die jou, of degene(n) die jij lesgeeft, leert mediteren op het onderwijs zodat je het maximale eruit haalt. Als je gelooft dat het de wil van God is om te genezen maar je hebt problemen (gehad) met het ontvangen van genezing of met genezing te bedienen aan anderen, dan is de Charis Healing University iets voor jou.

Je leert de fijne kneepjes van hoe geloof werkt en je hoort verhalen uit honderden jaren christelijke bediening, die oude waarheden voor je zullen ontsluiten en jouw denken zullen vernieuwen. Er is momenteel niets vergelijkbaars . Ik nodig je uit om vanaf vandaag de Charis Healing University l te volgen!

 De Charis Healing University is op dit moment alleen nog in het Engels te volgen. Zie: www.awmi.net

 Wil je echter nu alvast in Nederland een School volgen over Genezing? Kom dan naar de School voor Genezing met Jan Vossen, deze is volledig gebaseerd op het leven gevende Woord van God: de Bijbel. Door jezelf volledig onder te dompelen in het Woord, gemengd met intense aanbidding, maak je je hart ontvankelijk voor al het goede dat Jezus met Zijn kostbare bloed aan het kruis voor jou verworven heeft. Tevens stap je uit in praktijk en leer je hoe te bidden voor manifestatie van genezing bij anderen.

 

De School voor Genezing is van maandag 17 tot en met 21 februari 2020.; kosten €150. Voor meer informatie en tijden bekijk het evenement hier.

2 Reacties

 1. Gerard

  Kan ik de healing university wel via charis nederland bestellen of moet dat via de US ?

  • Webredactie awmcharis

   Beste Gerard,
   Dank voor je bericht. Het is helaas niet mogelijk om de Healing University bij ons in Nederland te bestellen. Je kan het bestellen via de Amerikaanse website: http://www.awmi.net/

   Allart

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

 • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
 • Bic NR: ABNANL2A
 • KVK nr. 34384289
 • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

 • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
 • Bic NR: RABONL2U
 • KVK nr. 37137450
 • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis