+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Word krachtig en onverslaanbaar in de strijd

Geloofd zij de HEERE, mijn rots, Die mijn handen leert om te strijden, mijn vingers om oorlog te voeren … mijn burcht, mijn veilige vesting en mijn Bevrijder … Die mijn vijanden aan mij onderwerpt. Psalm 144:1,2 (vertaald uit de New King James)

De reis naar genezing van Cindy Mezas is een echo van deze psalm die David voor de Heer zong, toen God hem bewaard had voor ziekte en dood.

Toen Cindy, een alleenstaande moeder uit Nederland, de diagnose baarmoederhalskanker kreeg, wist ze niet dat ze op het punt stond de moeilijkste strijd van haar leven aan te gaan. Maar ze was niet alleen; God was erbij en Hij trainde haar om de overwinning te behalen.

In 2009 kreeg ze de diagnose dat ze een tumor in de buurt van de baarmoederhals had. De doktoren besloten haar baarmoeder niet te verwijderen; in plaats daarvan behandelden ze haar inwendig, met bestralingen en chemotherapie. Behalve de strijd die Cindy voerde tegen de tumor waren er nog de bijwerkingen van die maandenlange behandeling, in andere delen van haar lichaam. Ze kreeg nieuwe symptomen zoals haarverlies, voedselallergieën en hooikoorts en ze zocht naar een oplossing. Cindy vond Andrews onderwijs over ‘Je hebt het al!’ op internet, en dat opende haar ogen voor de principes van Goddelijke genezing. In 2014 verbeterde de gezondheid van Cindy zo sterk dat ze haar getuigenis deelde in een interview tijdens een bijeenkomst met Andrew in Nederland. Maar de vijand bestreed haar om haar getuigenis te stelen.

In 2016 was Cindy bezig met het schrijven van haar boek over haar genezingsproces. Op een dag voelde ze een scherpe pijn in haar buik. De pijn was zo intens dat ze flauwviel. Ze werd naar het ziekenhuis gebracht en de artsen ontdekten gaten in haar darmen; de bestraling had delen van haar lichaam aangetast. De doctoren leidden haar darmen om, maar de behandelingen werkten niet. De pijn was zo ondraaglijk dat Cindy voelde dat ze bijna ging sterven. Uiteindelijk stuurden de artsen haar naar huis omdat zij niets meer voor haar konden doen. Op dat moment wist ze dat Gods Woord haar enige antwoord was.

Ze begon te vasten om haar lichaam te trainen om op haar woorden te reageren. In geloof stopte ze met het innemen van haar medicijnen en verdiepte ze zich in het Woord. Ze begon dingen te doen die ze eerder niet kon doen. Ze ging kruipend de trap af en ging de afwas doen, hoewel ze soms in slaap viel bij de gootsteen! Ze gebruikte de principes van Bijbelse genezing als een wapen. Cindy vertelt hierover: ‘Ik wist dat de pijn reëel was, maar ik ging ermee om alsof het alleen maar een leugen was.’

Beetje bij beetje kon ze steeds meer werken in en om haar huis. Tot op een dag, terwijl ze de Heer prees, Hij haar plotseling vroeg: ‘Waar is de pijn?’ Vol verwondering besefte ze dat de pijn verdwenen was. De manifestatie van haar wonder was nu duidelijk merkbaar. Zij was helemaal genezen! De vijand viel haar nog twee keer aan, maar ze was ‘machtig en onverslaanbaar in de strijd’ geworden (Hebr. 11:34 – vertaald uit de Amplified).

 Cindy geeft uiting aan haar dankbaarheid: ‘Alle vrienden en partners van Andrew Wommack Ministries, heel erg bedankt, want ik leef weer in gezondheid! Ik predik en onderwijs het Woord, en jullie stelden me in staat om de strijd te winnen omdat al dit onderwijs gratis op internet toegankelijk is!’

Ga naar onze YouTube pagina ( www.youtube.com/AndrewWommackNL ) om haar hele reis naar gezing te bekijken, of gebruik deze link.

Op 23 maart 2020 komt Cindy Mezas spreken bij de genezingsavond van Andrew Wommack Ministries in Naarden. Dit wil je niet missen, meld je nu snel aan!

 

0 reacties

Populair in onze webshop:

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
  • Bic NR: ABNANL2A   
  • KVK nr. 34384289   
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

6 + 8 =