+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Weg met onzekerheid en depressie!

Na een lange tijd van begeleiding en hulp ben ik bezig om uit mijn problemen te komen. Ik heb veel te danken aan het onderwijs van Andrew Wommack en de telefoongesprekken met jullie. 

Dat is goed nieuws, want alle hulp van buitenaf is geparkeerd. Ik ben veel opener en vrijer geworden en durf veel beter voor mezelf op te komen. Nu ben ik al die betutteling zat! Misschien heb ik nog wel een keer een consult bij een dermatoloog nodig om een behandeling af te maken. Maar het voornaamste probleem was, dat ik nergens meer alleen naar toe durfde te gaan. Nu kan ik veel meer en alles wat ik heb laten liggen mag ik terug pakken!

Ik ben zelf verbaasd wat er in 6 weken veranderd is! Geweldig!
Ik weet dat ik Gods hulp nodig heb om van de verslaving aan tabletten af te komen, maar ik word er al minder afhankelijk van en ga er af en toe eentje vergeten. Er wordt me door genade-predikers zoveel duidelijk hoe ik dit aan kan pakken.

Afgelopen zondag ben ik ook voor de eerste keer met blijdschap naar de kerk gegaan en nu zie ik het verschil tussen genade en wet heel duidelijk. Ik lees ook veel in het boek van Andrew ‘Je hebt het al’ maar dan moet je het natuurlijk nog gaan doen. Ik ben al begonnen als ik bang ben de dingen toch te doen omdat ik het kan. Ik geloof ook zeker dat het beloond zal worden!

Bedankt voor jullie enorme steun en bemoedigingen. Ik wens jullie na de vakantie een heel goed nieuw seizoen.

De hartelijke groeten en Gods zegen van Ans van de Berg uit Heerlen.

Andrew Wommack Ministries
Charis Bible College

ADRES:
Nikkelstraat 3A
1411 AB Naarden

TELEFOON:
+31(0)35 533 88 75
E-MAIL:
vraag.nl@awmcharis.com

KVK nr. 37137450

Bankgegevens:
GIFTEN
IBAN: NL83RABO0114176485
Bic Nr: RABONL2U
BETALINGEN
IBAN: NL33ABNA0544385306
Bic Nr: ABNANL2A

Neem contact op

1 + 10 =