We brengen het evangelie ver en diep.

Vorig jaar reisden Andrew en Stephen Bransford (Media directeur van AWM) samen met een klein filmteam naar het Verenigd Koninkrijk en vandaar naar Oeganda en Kenia. Zij kwamen met heel wat wonderbaarlijke verhalen en getuigenissen terug. Het liefst zouden we je ieder detail vertellen van wat er gebeurd is, maar daar is de ruimte te klein voor. Hieronder een klein verslag van wat er daar tijdens die reis gebeurd is.

Na de nachtvlucht van Londen naar Oeganda, stond er een politie escorte voor Andrew klaar om hem naar zijn hotel in Kampala te brengen, waar hij zou lunchen met apostel Grace Lubega. Apostel Grace is een jonge voorganger, die binnen vier jaar een enorme bediening opgezet heeft. Iedere zondag wordt zijn kerk door 7.000 enthousiaste mensen bezocht en kijken er daarnaast nog zo’n 55.000 mensen vanuit Oost Afrika via live-stream. Door televisie en internet is hij indertijd in contact gekomen met de boodschap van Andrew, en nu onderwijst hij diezelfde boodschap van genade, die voor iedereen gratis beschikbaar is door de bediening van Andrews website.

350 Leden van de kerk van apostel Grace hadden de hele nacht doorgewerkt om het voetbalveld van Kampala in het Lugog Sports Complex klaar te maken voor een Gospel Truth Seminar. Zij bouwden een podium met een groot geluidssysteem en lichten en zetten 8.000 stoelen klaar voor wat de grootste samenkomst zou worden waar Andrew ooit voor heeft gestaan. Die avond stroomde het veld vol met aanbidders, een getuigenis van de impact die het bijna-te-goed-om-waar-te-zijn-nieuws heeft gehad op Oeganda, sinds Andrew de boodschap voor het eerst via Lighthouse Televisie in 2002 bracht.

Maar, toen de avond gevallen was, viel de elektriciteit uit, waardoor iedereen in het donker kwam te zitten. Terwijl de minuten wegtikten, werd men wat ongerust dat de mensen weg zouden gaan. Aan één kant van het veld begonnen mensen te zingen en vanaf het podium deed Andrew het lichtje van zijn mobiele telefoon aan en zwaaide ermee. Binnen de kortste tijd, was het hele veld God aan het aanbidden, terwijl ze wachten dat het licht weer aan zou gaan. Niemand was weggegaan. Toen het licht en het geluid weer hersteld waren, ging Andrew door met zijn boodschap. Toen de uitnodiging kwam om de doop met de Heilige Geest te ontvangen, werd die door 800 mensen beantwoord en tientallen mensen kwamen tot de Heer.

We zeggen het vaak: dat wij niet kunnen doen wat we doen zonder onze vrienden en partners en hun vrijgevigheid om ons financieel te steunen. Nou, we menen het! Dit getuigenis zou nooit tot stand gekomen zijn, als het niet was door de open harten en gulheid van de vrienden en partners van AWM. God is bezig om de deuren van Oost Afrika te openen en jullie maken het mogelijk voor ons om er doorheen te gaan!

Er is zoveel gebeurd in die twee weken aan de andere kant van de oceaan. We hebben daar een speciale video van gemaakt, die we je graag willen laten zien.

 

Winkelmand

Aanstaande evenementen

 1. Open dagen Charis Bible College

  februari 13 @ 10:00 - februari 15 @ 22:00
 2. School voor Genezing

  februari 22 @ 09:00 - februari 26 @ 14:30
 3. Voorjaarsconferentie met Michiel Koelewijn

  maart 15 @ 19:00 - maart 16 @ 22:00

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

 • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
 • Bic NR: ABNANL2A
 • KVK nr. 34384289
 • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

 • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
 • Bic NR: RABONL2U
 • KVK nr. 37137450
 • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis