Vreugde verspreiden

‘Want Gods medearbeiders zijn wij’ 

1 Korintiërs 3:9a

De feestdagen aan het eind van het jaar worden gekenmerkt door vreugde en gejuich. Voor velen is het echter een herinnering aan het feit dat ze eenzaam en geïsoleerd zijn, en dit jaar nog meer, in de situatie met COVID-19. Als we rondkijken in onze samenleving en in de wereld zien we dat er veel sociale nood is, en je kunt je onmachtig voelen om er iets aan te doen. Maar God heeft ons geroepen om het antwoord te zijn!

Terwijl we samenwerken met Hem kunnen we samen met elkaar meer bereiken dan ieder van ons apart zou kunnen. Daarom zijn we erg dankbaar voor onze partners. Elk jaar stellen ze ons in staat om bijna honderd bedieningen te helpen die naar plaatsen gaan die wij zelf niet kunnen bereiken. En dat is in dit afgelopen jaar niet veranderd! Een van de bedieningen die we ondersteunen is: ‘Ambassadeurs voor de Volken’, een internationale zendingsbediening die zich richt op de armste gemeenschappen in Centraal Amerika en Noord-Amerika, om tegemoet te komen aan hun fysieke en geestelijke behoeften. ‘Ambassadeurs’ organiseert verschillende zendingsreizen per jaar, waar ze dienen met het Woord, werken met kinderen, bejaardencentra en vluchtelingenkampen bezoeken, en ze distribueren voorraden aan de behoeftigen. Veel Charis Bible College-studenten doen mee met deze missiereizen en doen verslag van mensen die gered en genezen worden.

Darey en Karen Jolley, directeuren van ‘Ambassadeurs’, zeggen dat, hoewel ze voor het eerst in 28 jaar, dit jaar niet hebben kunnen reizen, ze het sinds februari 2020 nog steeds erg druk gehad hebben: “God is goed voor ons geweest tijdens COVID-19. Het is heel anders geweest. Maar we zijn doorgegaan om zonder vrees te dienen. Tijdens de maanden van het virus hebben onze medewerkers en vrijwilligers hard gewerkt in onze missies om in ons gebouw in Charlotte, NC, cadeauzakjes in te pakken, nieuwe schoenen, nieuwe kleren, schoolbenodigdheden en hygiëne-artikelen voor verzending naar Mexico, Nicaragua en de Filippijnen. Onze medewerkers in die landen waren In de gelegenheid om het evangelie te delen en alle pakketten te verspreiden, om de kinderen en de jongeren en volwassenen te zegenen. We hebben ook meer outreaches in de VS gedaan. Het ziet ernaar uit dat dit jaar ons beste jaar ooit gaat worden! Dat laat gewoon zien hoe trouw en goed God is. In het natuurlijke zou dit niet kunnen. Maar Gods plan is hoger!”

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.