Verwerf wijsheid, verwerf het uit Spreuken

Spreuken 4:5-7 Verwerf Wijsheid, verwerf inzicht, vergeet niet een van de woorden van Mijn mond en wijk er niet van af, Verlaat de wijsheid niet en zij zal je bewaren, heb haar lief en zij zal je beschermen.Het beginsel van wijsheid is: verwerf wijsheid, en bij alles wat je verwerft: verwerf inzicht!

Het Boek Spreuken was geschreven voor twee groepen mensen – zij, die weten, dat ze wijsheid nodig hebben en zij, die dat niet weten. In welke van die categorie jij ook valt, de weg naar een gezegend leven is hetzelfde: kies wijsheid, volg God, en je zult gezegend zijn. Of je nu tegen een muur oploopt, naar leiding zoekt of gewoon het zekere pad naar een overvloedig leven zoekt, de wijsheid in Spreuken is nog altijd net zo relevant als vroeger

Andrew’s gloednieuwe Engelstalige onderwijs over Spreuken, getiteld:  Proverbs: Timeless Wisdom for a Life of Blessing, bevat bijna dertig uur aan lees- of luister materiaal waarin van vers-tot-vers het Bijbelboek Spreuken wordt toegelicht. Als bonus vind je in het boek een schat aan aantekeningen van Andrew’s Living Commentary.

In dit nieuwe product, vertelt Andrew over de basisprincipes, goddelijke leiding en goede raad vanuit Salomo’s Bijbelboek over wijsheid. Als handleiding voor het leven bevat het Bijbelboek Spreuken praktische antwoorden voor het alledaagse leven.

In Proverbs: Timeless Wisdom for a Life of Blessing, geeft Andrew zijn persoonlijke inzichten, die hij verkregen heeft na diepgaande studie van dit tijdloze Bijbelboek.

Je kunt het nieuwe Engelstalige onderwijs van Andrew aanschaffen in de vorm van pakketten:

 1. Als Gift Box (boek met bijbehorende pen en notitieblok)
 2. Als Compleet pakket (Gift Box met CD + DVD, + software op usb stick).

Wijsheid gaat nooit uit de mode. Schaf vandaag nog één van de Engelstalige Spreuken Pakketten aan en ontvang tijdloze wijsheid, die je nodig hebt om een leven vol van zegen te leven.

Om te bestellen: ga naar www.AWMI.net

 

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

 • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
 • Bic NR: ABNANL2A
 • KVK nr. 34384289
 • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

 • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
 • Bic NR: RABONL2U
 • KVK nr. 37137450
 • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.