+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Uitstappen in geloof

Mensen gaan om verschillende redenen naar Charis Bible College, zoals het willen gaan leiden van een overwinnend leven of een training willen ontvangen voor de bediening. Wat de reden ook is, onze studenten zijn vervuld van hoop voor de toekomst! We geloven dat God het beste geeft voor iedereen die gehoor geeft aan Zijn roep om naar Charis te gaan.

‘God sprak tot ons om alles te verkopen en hierheen te vliegen.’ – Adam Livengood, een nieuwe student uit Alaska, gaat deze herfst naar Charis in  Woodland Park. Adam en zijn vrouw Masha zijn in juli samen met hun tien maanden oude zoon Rhythm naar Colorado verhuisd. In Alaska hebben Adam en Masha een schoonmaakbedrijf. Adam was op een dag een huis aan het schoonmaken toen hij Charis ontdekte via een commercial op televisie. Hij wilde Gods plan voor zijn leven weten. Adam voelde van binnen dat Charis het antwoord was. Terwijl hij een ander huis aan het schoonmaken was, zag Adam de reclame opnieuw. Deze keer deed hij een stap in geloof en schreef zich in bij Charis. De Heer vertelde hem dat hij en zijn gezin alles zouden verkopen en naar Colorado zouden vliegen. De Livengoods weten dat God hen naar Charis riep en vertrouwen op Hem om hen te leiden en voor hen te zorgen. Ze ervaren rust over de overgang en vertrouwen erop dat alles ten goede gebruikt wordt. ‘We zijn al verhuisd naar Colorado Springs, en nu willen we het beste van God ontvangen!’

\

Ook bij Charis Nederland kennen we dergelijke verhalen.

Bijvoorbeeld het verhaal van een jonge vrouw die trainingen volgde om Mindfulness coach te gaan worden. Ze had zich juist voor haar laatste training in Duitsland ingeschreven om een volleerd coach te worden, toen een oud-collega haar vertelde over haar bekering uit de New-Age naar het Christendom. Deze oud-collega vroeg haar mee naar een doopdienst, die werd georganiseerd door de One-in-Him foundation, opgericht door een echtpaar die hebben gestudeerd aan Charis Nederland. Eenmaal daar werd deze jonge vrouw zo aangegrepen door het Ware Evangelie van de Genade en de Liefde in Christus Jezus, dat zij zich ter plekke liet dopen. Tijdens de Mindfulness training in Duitsland heeft ze zich op niets of niemand anders gericht dan op Jezus Christus. Sinds september jl. is zij nu voltijd student aan Charis Nederland.

Of het verhaal van een man die, na het uitzitten van de zoveelste gevangenisstraf, zijn leven wilde beteren. Hij kwam in contact met een vrouw die hem meenam naar een kerk, maar het hielp hem niet. Toen hij via iemand anders in contact kwam met het echtpaar dat One-in-Him foundation heeft opgericht (oud-studenten aan Charis), met een zelfde soort verleden, was er een klik… en was er begrip! Je kunt je verleden achter je willen laten, maar wat als je verleden jou blijft achtervolgen…. In je dromen, in je eenzame uren….? Langzamerhand werd hij wat dit betreft ‘her-vormd’ in zijn denken (Rom.12:2) en ging inzien wat de goede, welbehaaglijke en volmaakte wil van God is, en kon hij zich gaan uitstrekken naar wat voor hem ligt. (Fil.3:14).  Sinds september jl. is hij nu voltijd student aan Charis Nederland.

 

Populair in onze webshop:

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

[wpforms id=”11351″ title=”false” description=”false”]

[paytium name="Formulier naam" description="Gift via website Andrew Wommack NL" button_label="Gift overmaken"] [paytium_field type="open" label="Maak jouw gift over via iDeal" amount="25" tax="0" /] [/paytium]