+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Toerusting van geestelijk leiders in Japan

Het is Andrews grote verlangen om de wereld te bereiken met onderwijs over discipelschap dat diep geworteld is in Gods Woord, en onze partners helpen ons om dat mogelijk te maken.

Door Discipelschap Evangelisatie Missionaire Outreach (DEMO), een tak van AWM, versterken we pastors en christelijke leiders wereldwijd door hen toe te rusten met gratis tools vanuit de Discipelschap Evangelisatie (DE) cursus, geschreven door Andrew Wommack en Don Krow. Nu gaat dit prachtige werk verder in Japan.

Mark Rowe, directeur van DEMO, zegt dat er een deur geopend is om gelovigen in Japan te discipelen. Op dit moment hebben ze een vertaling in het Japans gereed van 16 van de 48 lessen van de Discipelschap Evangelisatie cursus. Japan is één van de minst bereikte naties in de wereld: van de bevolking van Japan is minder dan 1 procent christen.

Een groep van acht mensen van AWM ging naar Tokio, Japan, om relaties te bouwen met voorgangers en christelijke leiders in de regio, en ze reikten hen de tools van de DE-cursus aan. De missie was om relaties te bouwen en kennis te maken met de Japanse cultuur.

Joshua Davidson, AWM-projectmanager, was er bij op deze reis en vertelt over de ontmoeting met voorgangers, waaronder een missionaris (die een hoge rang had binnen de Japanse maffia voordat hij Christus leerde kennen), studenten en docenten op een Japanse school, een bekende Koreaanse gospelzanger en een YouTube-prediker met veel volgers in heel Japan. Ze legden ook connecties met een groep van drie vrouwelijke predikanten via het DE-programma.

Joshua zegt: ‘Ik wil even de tijd nemen om je te bedanken voor de steun van Andrew Wommack en het DEMO-team (Mark en Lesley Rowe). Dit was zo’n geweldige kans voor mij om de boodschap van genade en hoop in Japan te brengen!’

Bovendien is het team uit Colorado, bestaande uit verschillende Japanse medewerkers, ijverig bezig om hulpmiddelen te ontwikkelen die de boodschap van Andrew Wommack verwoorden. De vonk is in Japan aangestoken, en in deze tijd worden er harten veranderd! Het team gelooft dat deze boodschap impact zal hebben op Japan als geheel.

Vooruitblikkend: het DEMO-team zal doorgaan met Japanse vertalingen van de cursus Discipelschap Evangelisatie. Daarnaast zal het team blijven uitreiken naar de voorgangers die ze tijdens de reis in Japan hebben ontmoet. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de steun van vrienden en partners zoals jij!

 

Populair in onze webshop:

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
  • Bic NR: ABNANL2A   
  • KVK nr. 34384289   
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

14 + 11 =

[paytium name="Formulier naam" description="Gift via website Andrew Wommack NL" button_label="Gift overmaken"] [paytium_field type="open" label="Maak jouw gift over via iDeal" amount="25" tax="0" /] [/paytium]