Terugblik ‘Identiteit brengt autoriteit’ conferentie 11 & 12 maart

Geweldig gezegend…! Dat was over het algemeen de reactie van de bezoekers op onze vraag hoe ze de conferentie met John & Susan Donnelly hadden ervaren. Tijdens alle sessies mochten we een groot aantal bezoekers verwelkomen, en tevens werd er goed gebruik gemaakt van livestream. Hartverwarmend om ‘een huis vol’ te hebben, met mensen die verlangend zijn naar het pure, Bijbelse onderwijs van Genade door het volbrachte werk van Jezus Christus.

De conferentie werd als opbouwend, bemoedigend en aansporend ervaren. Soms was het onderwijs heel basic, maar doeltreffend… ”Je hebt het soms nodig om het weer echt tot je door te laten dringen…” Op andere momenten waren de reacties juist: “Wauw… wat diepgaand!”

Zo mooi om (weer) te horen dat onze identiteit niet van buitenaf komt, door successen of juist negatieve situaties…. maar dat onze identiteit ligt in het feit dat wij IN Christus zijn. In Hem zijn wij wie we zijn…. en daardoor kunnen wij IN Hem gezag uitoefenen, in autoriteit staan. Geweldig om ook getuigenissen te horen. Met name het getuigenis van één van onze studenten, Marieneke, die de haar gegeven autoriteit nam en ‘leven uitsprak’ over haar baarmoeder. Een maand later was ze zwanger van Eva…. Adem van leven. Dochter ‘van’ en ‘met’ belofte! Zie ook eerdere artikel: www.andrewwommack.nl/jaag-mijn-zoon-na/

We zijn God zo dankbaar voor de grote toeloop van gelovigen naar onze conferenties. We zien dat we hierin in een behoefte voorzien. Prijs God! De audio opnamen zijn nu beschikbaar via deze website: andrewwommack.nl/audio. Het overzicht met proclamaties kan je hier vinden.

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis