Terugblik ‘Healing Night’ en ‘Hearing from God’ Conferentie

Stoelen te kort….

Er moesten op zaterdagavond 17 november jl. veel extra stoelen worden aangesleept om het grote aantal bezoekers allemaal van een plaats te kunnen voorzien, tijdens de eerste Healing Night ooit, bij Charis Bible College Nederland te Naarden.

Sprekers Bryan en Sue Nutman uit Colorado wisten ons, door hun bijbels onderwijs over genezing, op zo’n manier op te bouwen in ons geloof, dat veel van de aanwezigen door handoplegging innerlijke en/of lichamelijke genezing ontvingen.  Prijs de Heer, want in Zijn striemen zijn we genezen; Hij heeft het volbracht!

Door het grote aantal bezoekers van die avond werd ons wel duidelijk, dat hierin in een behoefte van gelovigen wordt voorzien. Wat zou het geweldig zijn als we dit soort avonden op regelmatige basis kunnen gaan organiseren…

‘Hearing from God’ Conferentie

Ook op de maandag en dinsdag na de Healing Night werd onze conferentieruimte gevuld met een groot aantal bezoekers, die kwamen voor de onderwijssessies van Bryan en Sue Nutman, met als rode draad: ‘Profetie activatie’ (zoals zij het zelf noemen). Naast het ontvangen van onderwijs hierover, werden we tijdens de sessies ook geactiveerd om het toe te gaan passen, en ons uit te strekken naar Jezus’ belofte: “Mijn schapen hóren Mijn stem!” Ook de ongeveer 50 livestream kijkers, werden ertoe opgeroepen om mee te doen.

Hoe geweldig waren de getuigenissen achteraf…!   (zie hier)

We zijn God zo dankbaar voor deze enorme toeloop van gelovigen die de Bijbelse opdracht serieus nemen en ‘zich uitstrekken naar het profeteren’ (1 Kor.14:1).

(Audio)opnamen van de sessies komen binnenkort beschikbaar via: andrewwommack.nl/audio/

Andrew Wommack Ministries
Charis Bible College

ADRES:
Nikkelstraat 3A
1411 AB Naarden

TELEFOON:
+31(0)35 533 88 75
E-MAIL:
vraag.nl@awmcharis.com

KVK nr. 37137450

Bankgegevens:
GIFTEN
IBAN: NL83RABO0114176485
Bic Nr: RABONL2U
BETALINGEN
IBAN: NL33ABNA0544385306
Bic Nr: ABNANL2A

Verstuur een bericht

7 + 12 =

Facebook reacties