+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Summerschool 2021

Een plek van ontmoeting, samen eten, dieper ingaan op het Woord van God en veel ruimte voor geloofsvragen. Dit is wat je onder andere kunt verwachten bij de Discipelschap Evangelisatie Summerschool. De school wordt deze zomer in augustus gratis georganiseerd door Charis Bible College in Naarden.

In elf lessen komen verschillende fundamentele onderwerpen aan bod. Daarbij kun je denken aan onderwerpen als: eeuwig leven, waterdoop, relatie met God, identiteit, autoriteit en de kracht van de Heilige Geest. Ook diepe vragen waar veel mensen vaak mee worstelen worden niet geschuwd. Er zal bijvoorbeeld worden ingegaan op de vraag hoe het kan dat er zoveel erge dingen gebeuren als God een goede God is.

Dieper
Het is een cursus waarbij zaken niet alleen aan de oppervlakte aangeraakt worden. “Het gaat een slag dieper”, zegt één van de organisatoren. “Zo geven we alleen al een lesuur onderwijs over dat we bestaan uit een geest, een ziel en een lichaam en hoe dat werkt. Ook gaan we daarover in gesprek. Er is veel gelegenheid voor mensen om vragen te stellen.”

Samen eten
Niet alleen is er ruimte voor vragen, ook wordt bij de summerschool nadruk gelegd op samen eten en praten. Zo begint elke onderwijsavond met een gezamenlijke geheel verzorgde maaltijd en wordt de laatste lesochtend afgesloten met een lunch.

Authentiek
Alumni van Charis Bible College zullen de lessen verzorgen. “We hebben hen gevraagd welk onderwerp hen het meeste raakte tijdens de bijbelschool. Dat is het onderwerp waarover zij onderwijs gaan geven. Je kunt er dus vanuit gaan dat de lessen authentiek en vanuit het hart zijn.”

De cursus vindt plaats van 9-21 augustus op vier doordeweekse avonden en eindigt overdag op een zaterdag. De locatie is het gebouw van Charis Bible College Nederland in Naarden en de toegang is gratis.

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen. “Misschien ben je gewoon nieuwsgierig of je wilt graag proeven hoe het zou zijn om een bijbelschool voor langere tijd te doen; we nodigen je van harte uit!”, aldus de organisatie.

Populair in onze webshop:

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

Stap 1 van 2