+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Samen aanbidden transformeert je

“Halleluja! Loof de HEERE vanuit de hemel, loof Hem in de hoogste plaatsen”, Psalm 148:1. Zie eens hoe je samen met ons God kunt aanbidden!

Hoe ziet jouw aanbidding eruit? Word je getransformeerd naar het beeld van God, of gelijkvormig aan het beeld van deze wereld? Psalm 148 onthult dat God ons heeft geschapen voor aanbidding, en verbaas je daar niet over, want het heeft een geweldige impact! Het verdrijft angst, depressie en stress, en ook bezorgt het de duivel ondraaglijke pijn en het vernietigt zijn leugens. Maar het belangrijkste is dat aanbidding ons helpt om contact te maken met onze hemelse Vader en ons te concentreren op Hem!

Of je nu persoonlijk bij ons bent of dat je ons volgt via onze livestream-evenementen, Andrew Wommack Ministries en Charis Bible College bieden je meerdere manieren om mee te doen aan aanbidding, waaronder:

Een geweldige manier om onderweg te aanbidden is met onze nieuwe live aanbiddingsalbums!

Ga naar https://awme.net/shop om uw Engelstalige cd vandaag nog in Engeland te kopen. Je kunt genieten van ‘Every Praise’ van de Gospel Truth Conference Band, geleid door Charlie & Jill LeBlanc, met zang van Jamie Wommack. En ook de cd ‘Standing’ van Charis Worship onder leiding van Daniel Amstutz zal je helpen om je denken te vernieuwen in lijn met Gods Woord.

Dit is ook wat er gebeurde met een afgestudeerde van Charis Bible College, Johnny Rhodes, die een levens-veranderende ervaring met God had tijdens de live aanbidding op zijn eerste dag op Charis. “Toen ik mijn handen opstak, overspoelde de liefde van God me,” zei hij, “en alles wat ik doorstaan had in de afgelopen dertig jaar van misbruik, angst en woede die me verstikten, dat begon van me af te glijden.” Kijk eens op AWMI.net om het hele verhaal van Johnny te lezen.

Aanbidding is zo krachtig, en DANKZIJ JULLIE, ONZE PARTNERS, zijn we in staat om aanbidding aan te bieden die mensen vrij gaat zetten!

Maar tenslotte gaat het allemaal om ieders persoonlijke relatie met God. Als je de mogelijkheden voor aanbidding ontdekt die AWM en Charis ter beschikking stellen, moedigen we je aan om ze met anderen te delen. Hierdoor deel je de liefde van God en help je de bediening van Andrew, die het evangelie zo ver en zo diep mogelijk wil brengen!

Ontdek de mogelijkheden om samen met ons God te aanbidden! 

Populair in onze webshop:

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

Stap 1 van 2