Breng het evangelie verder en dieper.

Elke dag verbindt Andrew Wommack Ministries mensen over de hele wereld met God door middel van het Evangelie. Gekwetste mensen worden van binnenuit getransformeerd terwijl ze leren wat het betekent om lief te hebben en geliefd te zijn – op Gods manier.

Extra voordelen van partnerschap

  •  Krijg Gratis toegang tot Charis onderwijsmodule: Levensfundamenten
  •  Exclusief toegang tot ons partnerschapprogramma;
  • Ontvang als eerste het nieuwst vertaalde boek gratis.

Periodieke gift

Laat je (een gedeelte van je) giften vastleggen in een schenkingsovereenkomst ‘periodieke gift in geld’ met Andrew Wommack Ministries, dan zijn die giften in zijn geheel, zonder drempels, aftrekbaar. Zo’n overeenkomst sluit je voor minimaal vijf jaar. Ideaal voor als je je tienden brengt en daarnaast nog giften geeft aan Andrew Wommack Ministries of andere goede doelen.

Let op! Giften die je hebt gedaan voor het sluiten van de overeenkomst, tellen niet mee als periodieke gift. Meer info over periodieke gift .

download hier het formulier periodieke gift en stuur hem naar Andrew Wommack Ministries

Ingewikkeld? Deze manier van slim geven blijkt in de praktijk heel eenvoudig te zijn en kunnen je veel extra voordeel opleveren. Kom je er niet uit of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Andrew Wommack Ministries. We helpen je graag zo veel mogelijk voordeel te krijgen uit de giften die je geeft.

ANBI

Andrew Wommack Ministries Nederland is een erkende ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).
Een ANBI is een door de Nederlandse belastingdienst aangemerkte organisatie, waaraan Nederlandse belastingplichtigen giften kunnen doen, die zij van hun belastingverplichting kunnen aftrekken.
Zie: ANBI verantwoording en jaarcijfers van Andrew Wommack Ministries Nederland.

Je kunt jouw gift overmaken via:
IBAN: NL83 RABO011 4176 485
t.n.v Andrew Wommack Nederland
o.v.v. Gift (of noem een specifiek project)