+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Met jouw hulp kunnen we nog meer!

Partners en giften

De activiteiten van Andrew Wommack Ministries Nederland (AWM NL) zijn bedoeld om zo veel mogelijk mensen te bereiken met het Evangelie. Charis Bible College vormt een van die activiteiten. Als jouw leven is veranderd door het onderwijs van Andrew Wommack, help ons dan om de levens van vele anderen aan te raken, zodat ook zij deze verandering mogen ervaren in hun leven. We zijn blij met uw financiële ondersteuning, en weet dan dat God ons de belofte geeft, dat als we zaaien in Zijn Koninkrijk, we er zelf ook door gezegend worden!

“Hij nu Die de zaaier zaad verschaft, moge ook brood tot voedsel schenken en uw zaaigoed doen toenemen en de vruchten van uw gerechtigheid vermeerderen. Zo zult u in alles rijk worden, tot alle vrijgevigheid in staat, een vrijgevigheid die door middel van ons dankzegging aan God teweegbrengt.” (2 Korintiers 9:10,11) God is blij met ieder mens die vanuit zijn of haar hart wil geven om Hem te dienen. “Laat ieder doen zoals hij in zijn hart voorgenomen heeft, niet met tegenzin of uit dwang, want God heeft een blijmoedige gever lief ” (2 Korintiërs 9:7).

Word partner!

Partners van AWMN zijn mensen die de bediening van Andrew Wommack een warm hart toedragen en het verlangen hebben om anderen te helpen en te zegenen door middel van dit onderwijs. Zij doen dit door ons maandelijks of jaarlijks financieel te steunen als Grace Partner. Je kunt jezelf opgeven door het Partner Aanmeldformulier in te vullen, zie onderaan deze pagina.
Degenen die al partner zijn en het bedrag per maand willen aanpassen of andere gegevens wijzigen, kunnen het ook doen via dit formulier.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=WU7sOnza674[/embedyt]

 

Word nu Grace Partner!

Formulier Overeenkomst Periodieke gift in geld

[paytium name="Formulier naam" description="Gift via website Andrew Wommack NL" button_label="Overmaken / Donate"] [paytium_field type="open" label="Maak jouw gift over / Donate now" amount="25" tax="0" /] [/paytium]

Of gebruik de Givt app:

  Jouw gift draagt bij aan:

  • Uitzendingen op televisie
  • Evenementen door heel het land
  • Vertalen van boeken en media
  • Hoogwaardig bijbelonderwijs
  • En veel meer…

  Structureel helpen?

  Voor elke nieuwe partner vanaf  € 10 per maand ligt een mooi welkomstcadeau klaar: een boek naar keuze van Andrew Wommack, en vanaf € 15 per maand het dagboek: Elke dag met Jezus.

  Giften

  Andrew Wommack Ministries Nederland is een erkende ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).
  Een ANBI is een door de Nederlandse belastingdienst aangemerkte organisatie, waaraan Nederlandse belastingplichtigen giften kunnen doen, die zij van hun belastingverplichting kunnen aftrekken.
  Zie: ANBI verantwoording en jaarcijfers van Andrew Wommack Ministries Nederland.

  Je kunt jouw gift overmaken via:
  IBAN: NL83 RABO011 4176 485
  t.n.v Andrew Wommack Nederland
  o.v.v. Gift (of noem een specifiek project)

   

  Wijziging Grace partnerschap

  [wpforms id=”13758″]

  Populair in onze webshop:

  Contactgegevens

  Nikkelstraat 3A
  1411AB Naarden
  T. (0)35 533 88 75
  E. info.nl@awmcharis.com

   Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

  Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

  Verstuur jouw bericht of getuigenis

  Stap 1 van 2