PAK je leven weer op

Velen van ons doen ons best om gezond te blijven of om de voorschriften van de dokter op te volgen om het gewenste resultaat te krijgen. Maar hoe lang kunnen we daar nog mee doorgaan? Na jaren er alles aan gedaan te hebben, heb je nu besloten om je pijn maar te aanvaarden? Wij leven in een gevallen wereld waar ziekte en kwalen ‘gewoon’ geworden zijn, zelfs voor de gezondheidsfanaten. Maar omdat wij een Redder hebben, die voor ons is gestorven en een God, die heden ten dage nog steeds geneest, kunnen wij in goddelijke gezondheid wandelen, zoals Hij dat bedoeld heeft!

Hoor hoe mensen als jij hun leven weer oppakten nadat ze bij onze Healing Is Here Conference (‘Genezing is Hier’ Conferentie) waren geweest!

Debbie leed aan een neurologische kwaal en stoornissen aan haar stembanden, waardoor ze haar stem kwijtraakte. Toen er voor haar gebeden werd, voelde ze warmte op haar borst, daarna een opening in haar keel en ze kreeg haar stem weer terug. Zij zingt weer!

Sue had kanker en volgens de dokters nog maar 4 jaar te leven.Ze was enorm afgevallen en in lengte afgenomen. Toen kwam ze naar de  Healing is Here Conference. Sue had tijdens de eerste conferentie gebed ontvangen van Andrew en daar het hele jaar aan vast gehouden om haar wonder nu te ontvangen. Ze werkt nu voltijd, loopt, doet oefeningen en er is al 5cm van de 12,5cm, die ze gekrompen was, aan haar lengte toegevoegd!

J.J. leefde met een korset om zijn rug, had pijn in zijn heupen en liep met een stok, totdat hij op Healing is Here Conference kwam. Toen er iemand voor hem bad tijdens de conferentie, voelde hij onmiddellijk dat de pijn in zijn rug wegging! Verheugd met zijn genezing, zegt hij: “Het werkt. Het enige wat wij hoeven te doen, is het in ontvangst te nemen!” Hij leeft nu zonder stok, korset of pijn! alles wat er tijdens de conferentie is gebeurd. Schele ogen waren rechtgezet, pijnen in knieën opgeheven en zelfs een baby die aan de beademing machine ver weg lag, begon te eten en uit eigen kracht te ademen, door het bidden op ‘lange afstand’!

Op 17 november a.s. zullen we onze eerste ’HealingSchool’ bij AWMCharis in Naarden hebben. Voor info zie onze agenda op:www.AndrewWommack.nl

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A

1411AB Naarden

T. (0)35 533 88 75

E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
  • Bic NR: ABNANL2A   
  • KVK nr. 34384289   
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

14 + 15 =