Open je hand om genezing te ontvangen

Toen God Mozes zond om Zijn volk uit de slavernij in Egypte te verlossen, gaf Hij Mozes ook de kracht om dit te doen. De Heer zei tegen Mozes: ‘Zie erop toe dat u al de wonderen die Ik in uw hand gelegd heb, vóór de farao doet.’ (Exodus 4:21, letterlijke vertaling)

Mozes verrichtte geweldige wonderen, want hij ging boven zijn menselijke beperkingen uit. Maar het grootste wonder was dat God al die kracht in de hand van één man had gelegd.

Nu is de uittocht uit Egypte (= beeld van de wereld) nog geen verleden tijd. In onze moderne wereld zijn allerlei ziekten net als een farao die mensen vasthoudt in slavernij.

Vandaag legt God wonderen in de handen van gelovigen,
net zoals Hij het deed bij Mozes.

Maar God is nog steeds Degene die Zijn volk redt door Zijn genezende kracht. Gods methoden zijn niet veranderd; Hij is vandaag en voor altijd Dezelfde als gisteren. Vandaag legt God wonderen in de handen van gelovigen, net zoals Hij het deed bij Mozes.

Vanuit Andrews onderwijs leren mensen overal op de wereld dat genezing de vrucht is van Gods onvoorwaardelijke liefde en genade. Wanneer mensen zich verbinden met het hart van God op het gebied van genezing wordt het onmogelijke mogelijk. Daarom publiceert Andrew Wommack Ministries regelmatig verbazingwekkende verhalen van genezing van mensen die Gods kracht hebben ontvangen om een ongeneeslijke ziekte te overwinnen.

Andrew deelt deze verhalen omdat het getuigenis van één persoon de profetie is voor een ander. Deze wonderen verheerlijken God!

Healing is here

In augustus heeft AWM (in Colorado) iets heel bijzonders gepland. In de ‘Healing Is Here’ Conferentie van 2020 worden getuigenissen gedeeld van enkele hoofdrolspelers uit de Healing Journeys-verhalen die je misschien al jaren geleden hebt bekeken of gelezen. Hoewel dit een van onze grootste evenementen is, blijft de sfeer heel persoonlijk. Je zult -getuigenissen van bovennatuurlijke genezing kunnen horen zoals die van Johan Toet. Johan is een afgestudeerde aan Charis Bible College Holland. Hij kwam met gele koorts thuis na het leiden van een missietrip in Brazilië. De diagnose was niet hoopgevend. De dokter vertelde hem: ‘Het is een dodelijk virus, de kans is groot dat je het niet gaat redden.’ Maar Johan wist dat God een betere diagnose voor hem had.

Johan gaat het verhaal van zijn opmerkelijke herstel met ons delen. Nichole Marbach, afgestudeerd aan Charis Bible College Chicago, deelt ook haar verhaal van redding. Het misbruik dat ze moest ondergaan als kind leidde haar op een weg van pijn en destructie. Maar God heeft haar bevrijd van zelfbeschadiging en genas haar van een bipolaire stoornis, die als ongeneeslijk wordt gezien. Haar levensreis dreigde een weg van zelfvernietiging te worden, maar God leidde haar in een bloeiende bediening.

 De ‘Healing Is Here’ Conferentie biedt workshops aan waar deelnemers wordt geleerd hoe je van God kunt ontvangen en hoe je op een praktische manier genezing kunt bedienen. De leraren gaan je nog verder brengen dan tot je genezing, want je mag komen in het gebied van het overvloedig gezegende leven. Je zult leren hoe je in gezondheid kunt wandelen en hoe je op oudere leeftijd nog steeds gezegend kunt zijn. Dit evenement wil je niet missen. We halen genezing uit de voorraadschuur van de hemel en stellen het jou ter hand!

De prachtige Charis Bible College campus in Woodland Park, Colorado, opent van 11–14 augustus 2020, haar deuren voor dit gratis evenement. Je kunt desgewenst een maaltijd-ticket bij de entree verkrijgen. Kinderen zijn welkom, maar er is niet in aparte kinderopvang voorzien.

Ga naar healingishere.org/nieuws voor meer informatie.

Wil je accommodatie om te overnachten? Ga naar awmi.net/accommodatie.

En ga naar VisitCOS.com om te zien welke leuke dingen je nog meer kunt doen als je in het Pikes Peak-gebied bent.

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis