+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Open dag: 29 augustus 2020

Rebekah Cunningham werd wedergeboren toen ze 7 jaar was en ze heeft, zoals ze zich herinnert, altijd een diepe liefde voor de Heer gehad. Ze is een nichtje van Andrew Wommack, en ze heeft vanaf het moment dat Charis Bible College werd geopend in 1994 ernaar verlangd om de school te volgen. Echter, dat lukte niet want ze was niet in de gelegenheid om naar Colorado te verhuizen. Ze leende Andrews materiaal van haar moeder en oma totdat ze in staat was om op locatie het onderwijs op Charis te volgen. Rebekah studeerde af op de Charis-campus in Oklahoma City, in 2018; nu is ze de directeur van die campus.

Net als Rebekah horen veel mensen de oproep van God om naar Charis Bible College te komen, maar om verschillende redenen zijn ze niet in staat om naar de hoofdcampus in Woodland Park, Colorado te komen.

Gelukkig hebben veel Charis-studenten na het afmaken van hun studie een Charis campus gestart in de Verenigde Staten en in vele landen in de wereld. Met meer dan vijftig scholen wereldwijd kunnen nieuwe studenten de dichtstbijzijnde campus vinden en Gods Woord bestuderen terwijl ze nog dicht bij huis en hun familie wonen.

Maak kennis met Charis in Nederland

Ook in Nederland is er een campus om Gods Woord te bestuderen. Op 29 augustus 2020 is er een open dag waar wij je alle info geven over studeren bij Charis, de mogelijkheden van de diverse studievormen, de mogelijkheden in lestijden en je hoort van studenten hoe het is om de studie te volgen. Je kunt enkele lessen volgen, en al je vragen stellen omtrent het onderwijs en studeren bij Charis. In verband met de maatregelen omtrent Covid_19 is registratie verplicht. Registreer je nu via deze link.

 Er zijn zoveel geweldige getuigenissen vanuit Charis Bible College, en we horen er elke dag meer! De kracht van God is reëel aanwezig op elke campus, en ook als je op zoek bent naar genezing, dan is dit de plaats om naartoe te gaan.

Een mooi voorbeeld zijn Racquel en Herman Hudson. Zij worstelden tijdens de eerste jaren van hun huwelijk met een auto-immuunziekte die Racquel had, namelijk lupus, die uitliep op nierfalen en tenslotte leidde tot hartfalen.

Maar na één semester op Charis Bible College waren de harten en het denken van de Hudsons vernieuwd door Gods waarheden over genezing. Hun levens zijn voor altijd veranderd en op dit moment is Racquel volledig genezen!

Zoek je naar een verandering in je leven waardoor je het leven van anderen kunt aanraken? Ontdek hoe Charis deze verandering heeft gebracht in het leven van duizenden studenten wereldwijd.

Populair in onze webshop:

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
  • Bic NR: ABNANL2A   
  • KVK nr. 34384289   
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

7 + 14 =

[paytium name="Formulier naam" description="Gift via website Andrew Wommack NL" button_label="Gift overmaken"] [paytium_field type="open" label="Maak jouw gift over via iDeal" amount="25" tax="0" /] [/paytium]