+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Onze hulplijn is er voor je

“Het is het hart van Andrew om achter dat ene verloren schaap aan te gaan – net als de goede herder die de negenennegentig schapen achterliet om die ene te zoeken.”  – Andrew J.

Onze AWM-telefoonbedienaars hebben een eeuwige impact in het leven van bellers over de hele wereld! Of er nu iemand op zoek is naar gebed of naar een stuk onderwijs van Andrew, of wil doneren aan AWM, onze bedienaars verlenen hulp aan mensen die het nodig hebben.

In januari 2020 is de service van de AWM-hulplijn in Woodland Park (Colorado) uitgebreid tot vierentwintig uur per dag, van maandag t/m vrijdag. Vóór deze uitbreiding kwamen er gemiddeld achtentwintig voicemail berichten binnen in de nachtelijke uren terwijl de lijn dicht was. Dan kan het gaan om bellers uit verschillende tijdzones of mensen die de hulplijn niet kunnen bereiken tijdens normale kantooruren. Maar nu, laat op de avond, ontvangen de telefoonbedienaars gemiddeld honderdvijftig telefoontjes!

Met deze uitbreiding is de hulplijn nu zeven dagen per week geopend;op zaterdag en zondag van  7.30 u tot 18:00 u (plaatselijke tijd Colorado). Ingesproken voicemails worden in het weekend overdag beantwoord. Lees hier een paar getuigenissen die onze telefonisten hebben gedeeld over de impact van deze uitgebreide dienst:

“Er was iemand die in het verleden telkens in het weekend geprobeerd heeft te bellen maar zonder antwoord. Zij ‘voelde zich geleid’ om zaterdag te bellen en was verrast en dankbaar om haar bestelling nu wel te kunnen doorgeven. Ze zei dat AWMI de beste is!”  – James N.

“Ik heb minstens een dozijn mensen gehad die ons bedanken dat we ook in het weekend open zijn. Ik had gisteren een dame aan de lijn die vertelde dat ze vreemde flitsen in haar ogen zag. Terwijl we baden, gingen de flitsen weg. Ze was erg enthousiast!”  – Debra F.

“Ik heb veel mensen horen zeggen dat ze dankbaar zijn dat we er in het weekend ook zijn. Veel mensen bellen en hopen dat iemand de telefoon opneemt terwijl ze weten dat we gesloten zijn, en ze zijn nu zo blij dat er iemand antwoord gaf.”  – Aaron S.

Dankzij onze Partners, kunnen wij mensen nu een reddingslijn aanbieden om contact te maken met de AWM-hulplijn op het tijdstip dat het voor hen uitkomt.

Bedankt partners dat jullie ons ondersteunen, zodat wij dit belangrijke hulpmiddel ter beschikking kunnen stellen voor degenen die dat het meest nodig hebben!

Onze Nederlandse telefonische hulplijn is open van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 14.00 uur, en op maandagavond vanaf 19.30 – 21.00 uur. Buiten deze tijden kunt u een voicemailbericht inspreken; u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Opmerking: getuigenissen zijn aangepast voor lengte en duidelijkheid

Populair in onze webshop:

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

[paytium name="Formulier naam" description="Gift via website Andrew Wommack NL" button_label="Overmaken / Donate"] [paytium_field type="open" label="Maak jouw gift over / Donate now" amount="25" tax="0" /] [/paytium]