Ontdek de waarheid. Ontdek je bestemming. Ontdek Charis.

Geniet je van het onderwijs van Andrew Wommack en zou je nog meer willen leren? Verlang je naar de waarheid? Andrew heeft Charis Bible College opgericht met het doel om gelovigen te discipelen die diep in het Woord van God willen gaan en in hun relatie met Hem.

Pat Lawrence luisterde al jaren naar het onderwijs van Andrew voordat de Heer haar vroeg om zich in te schrijven bij Charis. Ze heeft in 2019 haar diploma gehaald en is verbaasd over alles wat ze leerde tijdens die drie jaar als student. ‘Er valt zoveel van de Heer te leren … vaak denken we dat we de Bijbel kennen, maar we kennen het Woord niet echt. De Heer heeft mij zo veel nieuwe dingen geopenbaard! Het is geweldig. Ik hou van Charis’, zegt Pat. Ze weet dat Charis haar klaargemaakt heeft voor haar volgende stap. Samen met haar man Steve geeft Pat nu leiding aan een kerk in centraal Florida.

Tijdelijk geen inschrijfkosten

Kies de opleiding die het beste bij jouw situatie past!
Zit je nu in deze periode thuis en verlang je naar verdieping in het Woord van God?
Tijdelijk betaal je GEEN inschrijfkosten op de thuisstudie van Charis Bible College.
Meld je nu aan en begin gelijk met studeren!

Naast Andrew zijn er nog vele andere ervaren bijbelleraren die aan Charis verbonden zijn. Als je geniet van het onderwijs van Andrew, dan zul je ook Greg Mohr, Carrie Pickett, Barry Bennett, Daniel Amstutz, Duane Sheriff, Wendell Parr en nog een aantal andere leraren, zeer waarderen. Pat zegt: ‘Deze leraren en Andrew doen je versteld staan met hun wijsheid en kennis en inzicht. Ze zijn de beste die er zijn!’ Naast een geweldige staf heeft Charis gastsprekers van wereldklasse. Bijvoorbeeld Todd White, één van ’s werelds toonaangevende evangelisten, die sprak op de ‘Healing Is Here’ conferentie van 2019. Todd sprak bijna drie uur in Charis, en zijn optreden was op de livestream te volgen door mensen over de hele wereld die erdoor gezegend zijn. Naast Todd heeft Charis John Tesh, Mike Huckabee, James en Dorothy Brown, Tony Dungy, Willie Robertson, Marilyn Hickey, James Dobson en vele anderen verwelkomd.

Veel Charis-studenten beleven persoonlijke doorbraken bij Charis, door het levensveranderend onderwijs en krachtige momenten van aanbidding.
Bij Charis ontving Matthew Reed emotionele en fysieke genezing van een oude rugblessure. Hij dankt dat aan de helende omgeving en de waarheden die hij bij Charis leerde, waardoor hijzijn genezing kon ontvangen. ‘Bij Charis werd ik gewoon ondergedompeld in het Woord. Daardoor werd mijn fundament langzaam maar zeker vernieuwd en opgebouwd en nu ben ik een ander mens. Ik kan het eigenlijk niet bevatten wat God in mij heeft gedaan! Ik begon ook echte vrijheid in mijn rug te ervaren … halleluja!’

En nu zijn er op Charis meer opties dan ooit om de studie te volgen niet alleen op onze hoofdcampus in Woodland park Colorado maar je kan  ook naar onze school in het pittoreske Naarden komen voor voltijd of deeltijd onderwijs, je kunt het eerste jaar doen vanuit je eigen comfortabele huis, via online onderwijs, of eens per maand naar Naarden komen voor de zogenoemde hybride studievorm, een combinatie tussen thuisstudie en studie op school. Op Charis krijg je een fundament in het Woord van God en dat maakt je leven vruchtbaar.

Charis helpt je bij het vinden van je bestemming en daar word je voor toegerust. ‘Het maakt niet uit wat je op het oog hebt, er is zoveel te leren. Neem biddend een besluit om hier te komen en je zult echt zo dankbaar zijn dat je het gedaan hebt’, zegt Pat.

 

0 reacties

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
  • Bic NR: ABNANL2A   
  • KVK nr. 34384289   
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

15 + 2 =