Andrew schrijft…

Vind, volg en vervul Gods wil

Vind, volg en vervul Gods wil

God heeft een doel voor elk mens, of je het nu beseft of niet. Het is triest om te zeggen dat de meeste mensen niet leven met een gevoel van doelgerichtheid.

Gods bouwtekening voor jouw leven

Gods bouwtekening voor jouw leven

“Word niet aan deze wereld gelijkvormig, maar word veranderd door de vernieuwing van uw denken om te kunnen onderscheiden wat de goede, welbehaaglijke en volmaakte wil van God is.”

In de geest heb je het al!

In de geest heb je het al!

Als jij God ergens voor geloofd hebt, voor wat dan ook, dan heb ik goed nieuws voor je: je hebt het al ontvangen! Je bent al genezen, gezegend, voorspoedig en bevrijd.

Het grote ontwaken

Het grote ontwaken

Onlangs heeft God iets speciaals voor me gedaan dat ik graag met je wil delen. Hij sprak op 5 maart 2021 tot mij en vertelde me een aantal dingen die mijn houding drastisch hebben veranderd.

Leven in het beste van God

Leven in het beste van God

Het is Gods wil dat we het best mogelijke leven leiden, maar de meeste mensen komen daar nooit aan toe. Maar wat is het beste van God?

Financieel rentmeesterschap

Financieel rentmeesterschap

Iedereen wil wel graag financieel voorspoedig zijn, maar weet je dat je houding de sleutel is? Het is niet je baan en niet wat je hebt geërfd of wat dan ook. Het is je manier van denken die het verschil maakt.

Bereid je hart voor

Bereid je hart voor

Vraag je je ooit af hoe Christenen die de Heer liefhebben, kunnen struikelen en vallen als er verleiding komt? De belangrijkste reden is dat ze hun hart niet hebben voorbereid.

Meer genade, meer gunst

Meer genade, meer gunst

Gods genade is geweldig! Het is alles van God en wat Hij voor ons beschikbaar heeft zonder dat wij het zelf verdiend hebben. Zonder Gods genade zou het hopeloos zijn.

God spreekt elke taal

God spreekt elke taal

Toen Mohamad besefte dat het enige offer dat nodig was voor de zonde al gebracht was, gaf hij alles op om de slavernij van de islam te ruilen voor vrijheid in Jezus Christus.

Heb jij een Bijbels wereldbeeld?

Heb jij een Bijbels wereldbeeld?

Wist je dat twee mensen tegelijkertijd ergens naar kunnen kijken dat ze het helemaal anders zien? Er zijn mensen die hetzelfde verhaal kunnen horen of dezelfde gebeurtenis meemaken en tot heel verschillende conclusies kunnen komen.

Hardheid van hart

Hardheid van hart

“Ik dacht altijd dat mensen met een verhard hart haters van God waren, of dat ze op zijn minst in opstand tegen Hem waren…”

Lessen van Elia

Lessen van Elia

De Heer reageert niet op onze behoefte. Hij anticipeert erop en creëert het aanbod eerst, en dan reageren wij op Hem. Geloof is juist onze positieve reactie op wat Hij al gedaan heeft.

AWMPACT: ERFENIS VAN Discipelschap

AWMPACT: ERFENIS VAN Discipelschap

De liefde van God bracht mij genezing! Dank U Vader dat Uw liefde voor mij, mij geheel genezen heeft! U bent niet te evenaren en vol van liefde!

Je hebt het al!

Je hebt het al!

God heeft ons alles gegeven wat we nodig hebben. We zouden niet moeten worstelen met gedachten van twijfel en ongeloof; we moeten leren ontvangen waarin Hij heeft voorzien.

Andrew kan het niet alleen doen!

Andrew kan het niet alleen doen!

Wij zijn een onderwijsbediening die levens over de hele wereld aanraakt, en er is een team van toegewijde mannen en vrouwen nodig om de visie uit te voeren

Roe VS Wade

Roe VS Wade

Voordat Ik u in de moederschoot vormde, heb Ik u gekend; voordat u uit de baarmoeder naar buiten kwam, heb Ik u geheiligd.

Geest, Ziel en Lichaam

Geest, Ziel en Lichaam

God bestaat uit drie delen, Vader, Zoon en Heilige Geest en wij zijn gemaakt naar Zijn evenbeeld.

De kracht van partnerschap

De kracht van partnerschap

Geven is iets krachtigs. Het maakt ruimte voor ons te midden van groten en het kan de richting van je leven veranderen

De kracht van discipelschap

De kracht van discipelschap

Waar evangelisatie zich concentreert op de noodzakelijke taak om mensen te bekeren en tot wedergeboren te krijgen, richt discipelschap zich op het onderwijzen van gelovigen, door diep het Woord in te gaan.

De Kracht van een Getuigenis II

De Kracht van een Getuigenis II

Afgelopen september heb ik een artikel geschreven over de kracht van een getuigenis. Heel specifiek heb ik in dat artikel gesproken over genezing. De reden waarom getuigenissen belangrijk zijn, is...

De oorlog is voorbij

De oorlog is voorbij

Jezus heeft voor altijd de manier veranderd, waarop God met de mensen spreekt. Er zijn natuurlijk Bijbelse voorbeelden van Gods catastrofale oordeel over zonde, maar Zijn grootste oordeel viel op...

Wie heeft je verteld dat je naakt bent?

Wie heeft je verteld dat je naakt bent?

Niet zo heel lang geleden maakte de Heer mij wakker met de volgende vraag: “Wie heeft je verteld dat je naakt bent?”  Nou, ik was meteen klaarwakker! Later laat ik je zien waar God me naar toe...

Lessen van David

Lessen van David

Waarschijnlijk heb je het verhaal wel gehoord van David, die Goliath versloeg. Maar heb je de lessen vanuit dat verhaal toegepast op je eigen reus?

Eet Je Groenten: Bestudeer Spreuken!

Eet Je Groenten: Bestudeer Spreuken!

Het boek Spreuken benadrukt de waarde van de principes, die daarin beschreven staan: “Om bekend te worden met wijsheid en vermaning, om woorden vol inzicht te begrijpen, om vermaning die inzicht...

Getuigenissen: wat mensen zeggen!

Getuigenissen: wat mensen zeggen!

Vandaag heb ik de hulplijn van Andrew Wommack Ministries gebeld voor gebed, dat ik echt nodig had. Lichamelijk en geestelijk was ik uitgeput na een langdurige tijd van ziekte met daarnaast de zorg...

Werkt je gebedsleven niet? Neem een andere afslag!

Bijbelleraar Andrew Wommack komt binnenkort naar Nederland voor de Grace and Faith Conference in Veenendaal. Daarom duiken we komende periode in een aantal van zijn boeken. We trappen af met ‘Afslag...

Al 50 jaar en we gaan gewoon door!

Deze maand herdenken we dat Andrew, 50 jaar geleden, op 23 maart 2018, een levensveranderende ervaring met God had. Ter gelegenheid daarvan hadden we een interview met Andrew en Jamie. Niemand kan beter beschrijven dan Andrew zelf…..

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.