+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

GELEZEN: Moeiteloos veranderen

Veel mensen lezen de boeken van Andrew Wommack en merken dat hun leven hierdoor verandert. Arie Vroedsteijn uit Zwolle las het boek Moeiteloos veranderen en beschrijft wat dit boek voor hem betekent.

“Ik heb ‘Moeiteloos veranderen’ door Gods leiding in handen gekregen en ben het gaan lezen, zoals zoveel boeken. Maar dit boek was anders. Het verhaal van Andrew raakte mij op een zo bijzondere manier. Ik had nog nooit iemand met zo een overtuiging gehoord (of gelezen) die door het lezen en vooral geloven van Gods Woord ‘zichzelf’ aan een goede gezondheid had geholpen.

Niet alleen gezondheid, heel Gods Woord is heilzaam voor mijn leven geworden.
Het heeft mij er toe aangezet om regelmatig ‘s nachts stille tijd te houden en dan vooral vurig te bidden en Gods Woord te proclameren. Als ik nu tijd besteed om Gods woord te onderzoeken of te bidden gebeurt het regelmatig dat op de een of andere manier God  voelbaar aanwezig is in de ruimte waar ik ben en dat er in mijn geest ‘iets’ gebeurt waardoor ik rust krijg en een enorm vertrouwen in Gods aanwezigheid in mijn leven.

Ik durf nu tegen iedereen die het wil horen te zeggen: Jezus is Gods Zoon en Hij heeft de regie over mijn leven. HIJ IS LIEFDE”

Heb jij ook een boek van Andrew Wommack gelezen waarover je wilt vertellen?
Stuur ons dan jouw reactie.

Andrew Wommack Ministries
Charis Bible College

ADRES:
Nikkelstraat 3A
1411 AB Naarden

TELEFOON:+31(0)35 533 88 75

E-MAIL: vraag.nl@awmcharis.com

Neem contact op

13 + 3 =