+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Geen levensverwachting door auto-immuunziekte?

Racquel Hudson groeide op in een christelijk gezin en kon op jonge leeftijd volop genieten van het leven. Ze blonk uit in sport, ballet en wetenschap. Op zeventienjarige leeftijd kreeg Racquel echter symptomen van lupus, een auto-immuunziekte die ontstekingen en hevige pijn veroorzaakte. Ze probeerde haar symptomen met medicijnen te onderdrukken en zo verder te leven. Een paar jaar later ontmoette ze Herman en hij werd haar echtgenoot. Ze droomden samen van een gelukkige toekomst.

Maar er kwam al in hun huwelijksnacht een plotselinge, onverwachte wending, toen Racquel agressieve symptomen van lupus begon te krijgen. Dit werd een lijdensweg van negen jaar, met voortdurende behandelingen, dialyse en zelfs chemotherapie – maar alles was tevergeefs. Dit alles sloopte haar, en het werd nog erger, door hevige koorts, extreme vermoeidheid, symptomen van artritis, neuropathie, botafbraak, een heupprothese, nierfalen en een voor haar leeftijd zeer ernstig geval van gordelroos. Ze was niet in staat om te plassen of te eten en haar situatie leek hopeloos. De artsen wisten het niet meer en wilden haar familie voorbereiden op haar dood.

Jezus betaalde voor genezing

Het tij begon echter te keren toen Racquels ouders haar en Herman lieten kennismaken met het onderwijs van Andrew Wommack. Herman begon naar Andrew te kijken en kon er gewoon niet meer mee stoppen. Hij ontdekte al snel het getuigenis van Niki Ochenski, die ook was genezen van een auto-immuunziekte. Dat raakte hem.  “Sommige van die dingen die ze doormaakte waren net zo als waar mijn vrouw doorheen ging”, zegt Herman, “en ik had zoiets van: als zij dat kon, dan kunnen wij het ook!”

Herman en Racquel realiseerden zich dat ze meer kennis moesten opdoen en verhuisden naar Colorado om naar Charis Bible College te gaan. Maar dat ging ook nog niet zo makkelijk. Na het eerste semester van school werd Racquel zo ziek dat ze moest stoppen. Toch bleven ze het onderwijs van Charis volgen en ze kregen de openbaring dat Jezus al voor Racquels genezing had betaald.

Genezen van auto-immuunziekte lupus

Op een afspraak met een cardioloog kregen ze verpletterend nieuws te horen: Racquels hart deed het niet meer, na jaren van ondervoeding, en ze zou binnen drie maanden een harttransplantatie nodig hebben. Maar Racquel was vastbesloten de transplantatie niet te ondergaan, ze zette haar geloof in actie en begon weer te eten. Bij haar vervolgafspraak, drie maanden later, was de cardioloog verbaasd – Racquels hart was genezen! Haar conditie bleef vooruitgaan en tenslotte was ze compleet genezen.

Gods Woord verandert je leven

Racquel en Herman gingen hun studie aan Charis vervolgen en ze zijn afgestudeerd in 2017. Ze zijn nu actief betrokken in de bediening en delen hun getuigenis overal waar ze heen gaan. Racquel zegt: “We kunnen onze lichten laten schijnen vanwege wat we op Charis geleerd hebben. Het krijgen van een openbaring over deze fundamentele waarheden beïnvloedt elk gebied van je leven.” Herman is het ermee eens: “Van gezondheid tot financiën, elk aspect van ons leven is geweldig veranderd sinds we in geloof hier naartoe gekomen zijn en we onder deze openbaringen hebben gezeten, die Andrew al sinds de jaren ‘70 verkondigd heeft.”

Racquel heeft sindsdien de aanbidding geleid bij vele van Andrews conferenties. Ze zingt vaak “Alle lof is aan onze God!” wetende dat ze naar de mens gesproken geen levensverwachting meer had, maar … God had een beter plan!

Bekijk in onderstaande video de wonderbaarlijke reis die tot Racquel’s genezing leidde.

Populair in onze webshop:

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

Stap 1 van 2