+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Jezus werkt in Wijk bij Duurstede

Een getuigenis vanuit Wijk bij Duurstede waar de Discipelschap Evangelisatie cursus wordt gegeven:

“Van alle D.E.-trainingen die in Nederland gegeven worden zijn wij wel de kleinste wat het aantal mensen betreft. Kun je voor slechts 3 mensen wel een training geven? zou je je kunnen afvragen. Van de drie deelnemers is er 1 persoon die nog geen relatie met Vader heeft. Als Jezus zich uitstrekt naar dat ene schaap dat verdwaald is, dan wij toch zeker ook!

Wat een goede God hebben wij toch. Al vanaf de eerste avond zien we dat God bezig is met die ene persoon. Wat een strijd is er gaande om haar. Ze ervaart liefde en rust bij ons, maar kan om bepaalde redenen uit haar verleden geen keuze maken voor Jezus. Gisteravond had zij veel pijn in haar heupen en haar rug. Een week eerder had ik haar gevraagd om voor haar pijn te bidden, maar zij hield dit af.

Gister zat ik naast haar en zonder overeenstemming van haar zijde heb ik haar de handen opgelegd en de pijn aangesproken….  na een verbaasde blik en na te gaan staan en weer zitten zei ze met verbazing: De pijn is weg. Alleen in mijn rug voel ik nog pijn. En voor ze er erg in had legde ik mijn hand op haar rug en heb ook die pijn geboden weg te gaan. Vol verbazing keek ze achterom, want haar rug werd ineens intens warm. Als laatste heb ik nog gebeden voor het beklemmende gevoel op haar borst wat ze iedere nacht ervaart: benauwdheid  en veel pijn. Vandaag vertelde ze mij dat ze daar vannacht ook geen last meer van had.

We zijn God dankbaar dat hij haar heeft aangeraakt om haar te laten ervaren hoeveel hij van haar houdt. We zien uit naar het moment dat zij haar leven aan Jezus gaat geven. Zij is dat ene kostbare schaap waar Hij zich naar uitstrekt. Wat geweldig dat wij de handen en voeten van Jezus mogen zijn hier op aarde, zodat mensen tot de bestemming kunnen komen die God voor hen heeft!”

Cursusleider Hennie Nell

Andrew Wommack Ministries
Charis Bible College

ADRES:
Nikkelstraat 3A
1411 AB Naarden

TELEFOON:
+31(0)35 533 88 75
E-MAIL:
vraag.nl@awmcharis.com

KVK nr. 37137450

Bankgegevens:
GIFTEN
IBAN: NL83RABO0114176485
Bic Nr: RABONL2U
BETALINGEN
IBAN: NL33ABNA0544385306
Bic Nr: ABNANL2A

Neem contact op

6 + 13 =