……kom ons helpen.

“…de oogst is wel groot, maar arbeiders zijn er te weinig. Bidt daarom de Heer van de oogst dat Hij arbeiders uitzendt in Zijn oogst.”     Matt 9:37-38

Bij bovenstaande Bijbeltekst denken we eigenlijk automatisch aan arbeiders die daadwerkelijk uitgaan om het evangelie te gaan verkondigen…. Ja toch?
Maar, om het evangelie aan alle volken te brengen, in elke taal, zijn even zo goed arbeiders nodig die ‘behind the scenes’ ondersteunend werk verrichten, in de vorm van ‘vertalen’, ‘organiseren’, ‘administreren’, ‘coördineren’, etc., etc.

Bij Andrew Wommack Ministries en Charis Bible College Nederland geeft een team van enkele tientallen vrijwilligers aan deze oproep gehoor en werken, op parttimebasis, mee om de waarheid van het Evangelie aan hun Nederlandstalige medemens te brengen. Dat gebeurt onder andere in de vorm van in het Nederlands vertaalde boeken, vertaalde & ondertitelde Tv-uitzendingen, vertaalde lesmaterialen voor Charis Bible College. Dit alles vraagt veel tijd, naast de mensen die nodig zijn om de bijbelschool en bediening draaiend te houden.

Kortom…we zoeken mensen die ons op vrijwillige basis, één of enkele dagdelen per week willen helpen. De werkzaamheden zijn heel divers. We zoeken vertalers, mensen die support kunnen verlenen bij IT-achtige zaken en bij Audio-Videowerkzaamheden, mensen met boekhoudkundige ervaring, maar we zijn ook op zoek naar mensen die zo af ten toe willen koken voor onze studenten.

Dus…als je tijd en gelegenheid hebt, alsmede kwaliteiten op een van de genoemde gebieden (zie de vacatures andrewwommack.nl/vacatures/), bel of mail ons dan.

We zijn je bij voorbaat dankbaar voor het overwegen hiervan in je gebeden!

T.: 035 533 88 75
E.: info.nl@awmcharis.com

Andrew Wommack Ministries
Charis Bible College

ADRES:
Nikkelstraat 3A
1411 AB Naarden

TELEFOON:
+31(0)35 533 88 75
E-MAIL:
vraag.nl@awmcharis.com

KVK nr. 37137450

Bankgegevens:
GIFTEN
IBAN: NL83RABO0114176485
Bic Nr: RABONL2U
BETALINGEN
IBAN: NL33ABNA0544385306
Bic Nr: ABNANL2A

Verstuur een bericht

8 + 7 =

Facebook reacties