Kijk naar Andrew op GospelTruth.TV, onze internet-televisiezender!

De technologie blijft zich maar verder ontwikkelen, en we zijn verheugd om de nieuwste ontwikkelingen voor de Evangelieverkondiging aan jullie te presenteren.       Ja, dáárvoor werd Gospel Truth.TV opgericht! Andrew Wommack startte dit station in 2017, en nu heeft Gospel Truth.TV een enorme impact over de hele wereld.

Dit internet-televisiestation brengt voortdurend de boodschap van Gods onvoorwaardelijke liefde en genade en laat zien hoe genade en geloof met elkaar in evenwicht zijn. En als toevoeging aan Andrews onderwijs kun je ook naar een selectie van andere predikers luisteren, zoals Kenneth Copeland, Jesse Duplantis, Bob Yandian, Dr. Creflo Dollar, Keith Moore, en nu ook Dr. Lance Wallnau – die ieder een persoonlijke connectie met Andrew hebben.

“We hebben zo veel geweldig goede programma’s, per dag en de hele week door,” zegt Mellaney Moore, internet TV netwerk manager bij GospelTruth.TV. “Sommige zijn in de lucht van maandag tot vrijdag en sommige op zondag. Onze programmering heeft een schema van 12 uur, dus elk programma wordt twee keer per dag uitgezonden. Maar we gaan toe naar een programmering van 24 uur.”

Als je kijkt naar de programmering zie je al snel welke soorten programma’s er zijn, zoals

de recente conferenties op Charis Bible College, de diensten in de kapel van Charis, getuigenissen, en nog veel meer.

Op de zaterdag is er Gospel Truth Business, waaraan sprekers als  Paul Milligan, Billy Epperhart, Dr. Dean Radtke en Karen Conrad meewerken, die de kijkers onderwijs geven over het toepassen van de principes van het Koninkrijk in hun eigen bedrijf en onderneming.

Er zijn ook leuke programma’s voor kinderen, speciaal gericht op het stimuleren van hun ontwikkeling. Voor iedereen is er wel wat!

Er zijn vele manieren waarop je kunt genieten van GospelTruth.TV. Je kunt nu programma’s zien via onze vaste programmering, de live stream volgen van conferenties, Andrew’s Live Bijbelstudie, Truth & Liberty en je kunt ook de Gospel Truth.TV app downloaden om onderweg te luisteren.

Bovendien kun je programma’s bekijken die zijn uitgezonden in de afgelopen zeven dagen door je te abonneren op GospelTruth.TV OnDemand. Duizenden zijn al ingeschreven op deze gratis service die in maart werd gelanceerd. Maar het wordt nog beter: je hebt nu – op elk moment – al toegang tot uitgezonden programma’s van voor de periode van zeven dagen en zelfs kun je zoeken naar onderwijs op onderwerp met onze gloednieuwe GospelTruth.TV OnDemand Premium-service!

GospelTruth.TV reikt verder en dieper.

Kijkers stemmen van over de hele wereld af, wat resulteert in honderden telefoontjes per maand naar ons callcenter.

“Er zijn mensen – zelfs in afgelegen gebieden – die een smartphone hebben, dus er is een mogelijkheid mensen digitaal te bereiken,” zegt Mellaney. “Je hebt 24/7 toegang tot alle programma’s als je een internetverbinding hebt, met elk apparaat dat video’s van internet kan streamen.”

Niets van dit alles zou mogelijk zijn zonder jou, onze vrienden en partners. “Deze bediening verandert het leven van mensen, elke dag”, zegt Mellaney, “En een van de middelen daartoe isGospelTruth.TV.”

Wees ijverig om je hart te vullen met levenbrengende inhoud. Kijk en verspreid vandaag het nieuws over GospelTruth.TV, ons internet-televisienetwerk!

0 reacties

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis