Een kerstboodschap voor jou!

Aan het einde van dit jaar gaan we in gedachten terug naar het einde van 2019. We zijn jullie dankbaar voor de eindejaarsgiften die we toen van jullie mochten ontvangen. Deze hebben ons geholpen om een upgrade van ons callcenter te realiseren. En wat hebben we dat nodig gehad dit jaar..

Ook Andrew stuurde ons een kerstboodschap voor jou. Je vindt het onderaan dit artikel.

Allereerst bedankt!

Hartelijk dank voor jouw betrokkenheid bij Andrew Wommack Ministries Nederland (AWMNL)’, die je op verschillende manieren hebt laten zien door jouw gebed, giften, investeringen in tijd of soms door het aanbieden van jouw expertise. Hierdoor heeft AWMNL in 2020 weer meer mensen kunnen bereiken met het onderwijs over Gods genade en liefde, zoals Andrew Wommack dat vanuit Gods Woord deelt.

Er is niets dat wij vanaf de aarde naar de hemel kunnen meenemen, maar door de verkondiging van het evangelie vinden vele mensen de weg tot de Vader. Deze mensen zullen we zeker in de hemel aantreffen! ‘Vrucht van het zaad dat wij strooiden op aard’, zoals een oud lied dat zo mooi verwoordt.

Ook aan het einde van dit jaar willen wij je weer vragen om AWMNL te steunen, d.m.v. een extra gift,  bij het maken van discipelen door het onderwijs uit Gods Woord.

Dit willen we doen met jouw gift

In maart 2021 start er een nieuwe serie van de Gospel Truth uitzendingen van Andrew Wommack, genaamd ‘Who told you that you were naked’? Andrew heeft een boek geschreven met dezelfde titel. Jouw eindejaarsgiften willen wij besteden aan het vertalen van dit boek in het Nederlands, zodat wij dit ook in maart kunnen aanbieden. De kosten voor de vertaling en in productie brengen van dit boek zijn naar schatting 5000 Euro.

Daarnaast zijn wij bezig met het verbeteren van de conferentiezaal, zodat in de toekomst onze conferenties beter gelivestreamd jouw huiskamer kunnen bereiken. De kosten voor de upgrade zijn naar schatting 6000 euro.

We willen je vragen of je biddend wilt overwegen om een eindejaarsgift over te maken om deze kosten te kunnen dekken. Deze investering zal jouw leven nooit meer verlaten en zal tot in eeuwigheid renderen!

Dank je wel!

We bidden je gezegende Kerstdagen toe en een voorspoedig 2021!

 Namens het Nederlandse team

Jan van der Horst l AWM NL
Marijke Lamers l Charis Bible College

Of gebruik de Givt app:

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.