Johan Toet genezen van dodelijke gele koorts!

In december 2017 reisden Johan en Brenda Toet (afgestudeerden van Charis Bible College), namens hun stichting de ‘One in Him foundation’, met een team naar Brazilië, om het evangelie te brengen in Woord en daad. Tijdens de reis werd Johan aangevallen door de vijand met gele koorts. Hij wist dat hij een keuze moest maken: geloven in de gestelde diagnose dat hij zou gaan sterven of gebruik maken van zijn gezag in Christus om de aanvallen van de vijand te overwinnen!

Net als de 30.000 mensen die elk jaar aan gele koorts sterven, had Johan de ziekte door een muggenbeet opgelopen. Niet op de hoogte dat hij het deze ziekte was waardoor hij zich naar voelde, reisden ze terug naar Nederland. Bij thuiskomst ging het snel bergafwaarts met hem, lopen ging niet meer, spreken werd moeizaam en zijn hartslag kreeg een onregelmatig ritme. Na een bezoek aan de dokter werd Johan zo snel mogelijk doorgestuurd naar de afdeling ‘tropische ziekten’ van het van het Universitair Medisch Centrum.

Na diverse onderzoeken kwam de uitslag van de arts: ‘Je hebt gele koorts, het is een dodelijke virus. De kans is groot dat je hieraan zult gaan sterven, je zult geel worden en al je organen zullen gaan opzwellen.

“De helft van alle patiënten die de toxische fase bereiken sterven binnen de 7 tot 10 dagen” volgens de Wereldgezondheidsorganisatie

In het natuurlijke gezien is dit geen positief bericht, maar God heeft je autoriteit geven en je moet die autoriteit nemen en de duivel weerstaan en hij zal van je vluchten (Jak 4:7)

Johan ging staan in die autoriteit en zei tegen de Vader: ‘Vader, U zegt in Uw Woord dat U een toekomst voor mij heeft en hoop (Jer 29:11). En U zegt dat ik niet ga sterven maar leven (Ps 118:17), U zegt dat als ik in mijn hart niet twijfel maar geloof…..(Mark. 11:23)’ en hij bleef maar herhalen wat God zegt in Zijn Woord. Johan begon tegen de ziekte te spreken: ‘Nu in Jezus naam bestraf en verwerp ik alles wat de artsen over mij gezegd hebben, ik verbreek deze vloek over mijn leven, ik verbreek het virus dat mij aanvalt, die gele koorts moet op dit moment in Jezus naam sterven. Ik commandeer het mijn lichaam nu te verlaten, ik ga niet sterven, ik ga leven in Jezus naam”.

De artsen stonden versteld van de genezing die plaatsvond in het lichaam. Het was voor het eerst in jaren dat iemand zo snel, op zo’n manier, genas van gele koorts. Ze ontsloegen Johan uit het ziekenhuis omdat ze zagen dat hij volledig aan het herstellen was.

Precies zoals Johan geloofde, verdween de gele koorts spoorloos uit zijn lichaam. Een genezing zo wonderbaarlijk, dat hij uitgenodigd werd zijn verhaal te komen delen op een medische seminar ten overstaan van honderden medici.

One in Him Foundation

Nadat Johan en Brenda op Charis Bible College hun diploma behaalden begonnen ze hun bediening ‘One in Him Foundation’ en nu verspreiden zij het goede nieuws van Gods onvoorwaardelijke liefde en genade.

Dank jullie, partners, door jullie bijdragen kunnen wij diepgaand onderwijs brengen, waardoor mensen gaan begrijpen wat de hun gegeven autoriteit in Christus is, en leven zij het leven waar zij voor geschapen werden.

Zo’n geweldig verhaal over genezing, dat we er een speciale video van hebben gemaakt die we je graag willen laten zien.

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
  • Bic NR: ABNANL2A   
  • KVK nr. 34384289   
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

2 + 6 =