Van drugs en prostitutie naar evangelisatie

Grace encounter

Afgestudeerden van Charis Bible College Nederland zijn, in de loop der jaren dat onze bijbelschool bestaat, uitgewaaierd over de hele wereld. Oud-studenten van Charis Nederland zijn tegenwoordig actief in het leiderschap van Charis scholen of AWM-organisaties in Oeganda, Canada, Indonesië en natuurlijk in Nederland. Anderen zijn actief in het leiderschap van hun gemeente, of zelfs voorganger.

Johan en Brenda Toet hebben na hun afstuderen een eigen stichting opgericht, ‘One-in-Him’, met het doel om projecten in Brazilië op te zetten onder de allerarmsten in de krottenwijken van Sao Paulo, de zogenoemde Favela’s. Het is hun passie om het Evangelie van de Genade en Liefde van God, in Christus Jezus, te brengen onder deze bevolkingsgroep van Brazilië. Een land dat wordt geteisterd en, op bepaalde plaatsen, zelfs wordt beheerst door drugkartels. Dat is een wereld waar Johan en Brenda alles van af weten vanuit hun verleden. Nieuwsgierig naar hun verhaal? Klik op de link naar de video waarin zij open en eerlijk over hun verleden spreken, maar ook over hoe God hen verloste uit deze wereld van macht, geld en …angst.

Jaren geleden zat dit echtpaar (terwijl ze nu het Evangelie verkondigen) gevangen in de rol van drugshandelaar en prostituee. Zij waren beiden op zoek naar iets wat de leegte van binnen kon vullen. Dit verhaal gaat over de ontmoeting die Johan en Brenda met de genade van God hadden.

One in Him Foundation

Nadat Johan en Brenda op Charis Bible College hun diploma behaalden begonnen ze hun bediening ‘One in Him Foundation’ en nu verspreiden zij het goede nieuws van Gods onvoorwaardelijke liefde en genade.

Dank jullie, partners, door jullie bijdragen kunnen wij diepgaand onderwijs brengen, waardoor mensen gaan begrijpen wat de hun gegeven autoriteit in Christus is, en leven zij het leven waar zij voor geschapen werden

2 Reacties

 1. Monica Renfurm

  Johan en Brenda ik ben alumni Monica in Uk. Ik hoorde jullie getuigenis in Telford 25 Mei 2019. Als Ik me niet vergis moet ik contact met jullie opnemen. Kan ik aub contact met jullie opnemen via email of telefoon. Ik heb branden ministrie vragen en wil als het moet naar julle toe komen. Ik heb op bepaalde gebieden bevrijding nodig. Ik wil heel graag een dagje met jullie door brengen als het mag. Every blessing. Monica Renfurm

  • Bert Loonstra

   Beste Monica, ik heb je vraag doorgestuurd naar Johan en Brenda.

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

 • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
 • Bic NR: ABNANL2A
 • KVK nr. 34384289
 • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

 • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
 • Bic NR: RABONL2U
 • KVK nr. 37137450
 • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis