+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Jezus geeft snel herstel!

Afgelopen mei was ik met mijn gezin op vakantie, toen ik ‘s-ochtends plotseling werd getroffen door een gezichtsverlamming. Ik werd wakker, voelde me anders dan normaal, keek in de spiegel en zag dat de rechterkant van mijn gezicht verlamd naar beneden hing. Mijn mondhoek hing laag, mijn oog kreeg ik nauwelijks open en mijn gezichtsmimiek was weg. Wat was dit, een beginnende beroerte?!

Ik appte een vriendin en ik wist dat er mensen met kracht voor mij zouden bidden.

Week 1…

Bij de neuroloog diezelfde dag werd ik onderworpen aan allerlei tests. Na lang wachten bleek de diagnose ‘een bellse parese’, oftewel een tijdelijke gezichtsverlamming door een ontstoken gezichtszenuw en veroorzaakt door een inwendig virus. Al die tijd ervoeren mijn man en ik een diepe vrede en we wisten dat dit in Jezus’ Naam volledig zou genezen. Zelfs de arts viel onze rustige houding op en zij bedankte ons daarvoor, zij was namelijk hele andere reacties van mensen gewend. Het advies van de neuroloog en huisarts was: “neem je rust, een prednisonkuur en afwachten maar..”. Maar ik weet dat mijn Jezus mijn Geneesheer is. En ondanks de eerste schrik en de emoties wist ik diep van binnen dat Zijn genezing al aanwezig was, alleen dat het nog niet gemanifesteerd was in mijn gezicht.

Tijdens de rustperiode hierna ervoer ik zeer sterk de aanwezigheid van Jezus en Zijn engelen. Ik voelde me getroost als angst over me viel. Ik kreeg bemoedigingen en teksten op het juiste moment. Ook vloeide dankbaarheid uit mijn hart, dat Hij mij gespaard had voor erger.

En dat heb ik verwoord in de volgende verzen:

Mijn lach is gestolen, mijn mond staat stil, maar wat satan niet kan stelen, is mijn wil.

Hij zou wel willen, dat het Woord uit mij wijkt, maar wat hij niet gedacht heeft, is wat nu blijkt:

“Mijn geest blijft zich verheugen en prijst Jezus hoger en hoger. Ik zing van binnen mijn hoogste lied van Hém, Die zoveel van mij houdt!

Hoe zwarter de nacht, hoe sterker het Licht. Geen aanklacht houdt tegen mij stand, want Hij is de 

mijne en Ik ben van Hem. Zijn beloftes zijn als een schild, als een koepel om mij heen. Ik hoef niet te vrezen de pijlen van de nacht, want U bent bij mij. Al vallen duizenden mij aan, ik ben geborgen en veilig, want U strijdt voor mij. Uw liefde, Jezus, is de allergrootste liefde en verbrandt alle vurige pijlen van satan in hun vlucht. U bent mijn Heelmeester, U bent mijn Koning der koningen, U alleen wil ik eren. Ik houd van U, mijn Jezus”.

Ik wist dat dit een geestelijke aanval was en zo heb ik ‘t ook benaderd. Ik zocht Jezus juist meer op en vierde om de dag het verbondsmaal met mijn gezin. Dat bouwde mijn geloof in plaats van mijn angst op.

Week 4!

En het wonderlijke gebeurde; na een week voelde ik stroomstootjes door mijn wang gaan! Ja, dat was weer zenuwverkeer. Ik kon beter eten en drinken. Ook mijn oog werkte steeds beter mee, waardoor ik beter sliep. Na drie weken kon ik weer lachen en nu is niets meer te zien van mijn verlamming. Ik weet dat ook de laatste restverschijnselen, die ik nog ervaar, helemaal zullen verdwijnen. Bij de laatste controle bij mijn huisarts was de beste man zeer verbaasd en van hem hoefde ik niet meer terug te komen. Wetenschappelijk gezien staat er een half jaar voor zichtbaar herstel, maar wij hebben Jezus!

Hij is onze Verlosser én onze Geneesheer. Hij is Jehovah Rapha en Zijn Naam is DE Naam boven elke andere naam, kracht of ziektemacht! Alle eer aan onze Jezus!

Andrew Wommack Ministries
Charis Bible College

ADRES:
Nikkelstraat 3A
1411 AB Naarden

TELEFOON:
+31(0)35 533 88 75
E-MAIL:
vraag.nl@awmcharis.com

KVK nr. 37137450

Bankgegevens:
GIFTEN
IBAN: NL83RABO0114176485
Bic Nr: RABONL2U
BETALINGEN
IBAN: NL33ABNA0544385306
Bic Nr: ABNANL2A

Neem contact op

9 + 6 =