+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

In geloof de hand van Jezus grijpen en kanker geneest

Nadat ze de diagnose eierstokkanker had gekregen, deed Vonya Currey alles wat in haar menselijk vermogen lag, om vrij te komen van deze dodelijke ziekte.

Vonya was verpleegster en voedingsdeskundige, dus ze kende de vreselijke bijwerkingen van chemotherapie. Daarom koos ze voor een slopende kankertherapie die haar man jaren daarvoor ook gebruikt had. Het bestaat uit een streng dieet, en het gebruik van zeventig pillen per dag en detox-sessies. Ze was daarin zo gedisciplineerd dat de therapie haar leven helemaal in beslag nam. Ze ervaarde echter geen verbetering.

Vonya stuitte online op een getuigenis

Wanhopig had Vonya veel artsen opgezocht, maar toen kwam er een onverwachte gebeurtenis die de verandering teweeg zou brengen die ze zo hard nodig had. Een arts stelde voor om het supplement bentonietklei te proberen. Terwijl ze online hiernaar zocht, stuitte Vonya op het getuigenis van de genezing van Niki Ochenski Weller. Ze was verbaasd dat Niki wonderbaarlijk genezen was van fibromyalgie, en het gaf haar hoop dat zij ook genezen kon worden. Vonya doorzocht de website van Andrew Wommack Ministries, awmi.net. Ze verdiepte zich in de gratis lessen en de Healing Journey video’s, want ze was vastbesloten om de formule voor genezing te vinden. Maar hoewel haar hoop groeide, verslechterde haar toestand. Terwijl ze naar meer antwoorden zocht, ontdekte ze via awmi.net de musical ‘God with Us’ van Robert en Elizabeth Muren. Ze kon zich direct identificeren met de persoon van de bloedvloeiende vrouw die gespeeld werd door Jamie Wommack. Ze had zelf ook veel negatieve gevolgen ondervonden van de behandelingen van allerlei artsen, die geen resultaat hadden (Marcus 5: 25–26).

Het vernieuwen van denken

Vonya wilde een relatie met God hebben. Dus vroeg ze Hem, voor de eerste keer, wat Hij dacht van haar diagnose. De Heilige Geest vertelde haar toen zachtjes dat ze had geprobeerd om in haar eigen kracht genezen te worden, en niet door Gods kracht. Ze besefte toen dat het thema van alle Healing Journeys die ze gezien had, geen formule was, maar een focus op Gods Woord. Toen verdiepte ze zich in het Woord en begon haar denken daarmee te vernieuwen. Ze las het boek van Andrew ‘Wie heeft je verteld dat je naakt bent?’. Met name het hoofdstuk ‘Verzeker je hart’ uit dat boek gaf haar veel duidelijkheid! Ze keek vele malen naar de video ‘God met ons’, en Vonya en haar familie waren in Colorado bij het live optreden. Terwijl ze daar was, ontmoetten ze Andrew en Jamie Wommack en de Murens. Zij vertelde hen haar verhaal, en Andrew vroeg haar ronduit of ze al genezen was. Ze bevestigde het met ‘Ja!’, maar eenmaal weer thuis, kreeg ze de ergste testresultaten die ze ooit van het lab had ontvangen.

Ontvang genezing

Vonya liet zich niet afschrikken. Net zoals de vrouw met de bloedvloeiingen haar leven riskeerde om de zoom van Jezus’ kleed aan te raken, stopte Vonya met al haar medicijnen vanuit de vrede en door de leiding van de Heilige Geest. Toen ontving ze haar complete genezing!

Tegenwoordig zijn Vonya en haar familie actief bezig met het delen van dezelfde waarheden die haar vrij maakten. Ze helpen bij het filmen tijdens de Healing Journey Conferenties, die gaan over de hoofdpersonen van de Healing Journeys, waaronder Niki Ochenski Weller. Daarnaast organiseren ze Charis Healing University bijeenkomsten in hun plaatselijke bibliotheek, waar ze regelmatig wonderen meemaken. Vonya helpt ook met het naaien van de kledingstukken die worden gebruikt bij uitvoeringen van de musical ‘God met ons’, die haar zoveel hoop heeft gegeven.

Bekijk hier Voya’s volledige getuigenis:

Populair in onze webshop:

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

Stap 1 van 2

[paytium name="Formulier naam" description="Gift via website Andrew Wommack NL" button_label="Overmaken / Donate"] [paytium_field type="open" label="Maak jouw gift over / Donate now" amount="25" tax="0" /] [/paytium]