+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Hybride studievorm Bijbelschool

Altijd al het onderwijs van Charis Bible College willen volgen, maar geen mogelijkheid kunnen vinden om naar CBC te komen, door een full-time baan, andere verplichtingen of wellicht was de afstand te ver om wekelijks te komen? Pak dan nu je kans met ons Hybride programma.

Hybride is een combinatie van thuisstudie en studie op school. Je bekijkt het lesmateriaal thuis online op video; daarnaast zijn er maandelijks – van sept. t/m juni –  studiezaterdagen op de school in Naarden, waarbij je live- en interactieve lessen krijgt.

Je kunt kiezen tussen:

  • Hybride Voltijd (duur: 2 jaar): iedere 1e*en 3e zaterdag van de maand, of
  • Hybride Deeltijd (duur: 4 jaar): iedere 3e zaterdag van de maand.

(* In sept. 2022 éénmalig 2e zaterdag i.p.v. 1e zaterdag.)

Je zou het Hybride-programma kunnen zien als een upgrade van de thuisstudie. De Hybride studievorm vraagt meer discipline qua tempo bij het thuis bekijken van het video onderwijs. Anders dan bij de individuele thuisstudie volg je een vastgesteld programma. Dat komt neer op een gemiddelde belasting van ongeveer 6 uur per week aan videolessen die je thuis bekijkt als je Hybride Voltijd doet, en 3 uur per week als je Hybride Deeltijd doet.

Bij de Hybride studievorm word je veel meer gestimuleerd en gemotiveerd, doordat je op de studiezaterdagen ‘bij moet zijn’ om de bekeken modules in groepsverband interactief te bespreken. Een groot voordeel van het Hybride-programma is het contact met medestudenten en docenten.

In schooljaar 2022/2023 is de eerste studiezaterdag

  • voor het 1een 2e jaar van de 2 jarige Hybride Voltijdstudie op 10 sept. 2022
  • voor het 1e en 3e jaar van de 4 jarige Hybride Deeltijdstudie op 17 sept. 2022

Deze studiezaterdagen zijn ook bedoeld als Open Lesdag voor gasten die geïnteresseerd zijn in respectievelijk de Hybride Voltijdstudievorm en de Hybride Deeltijdstudievorm. Deze Open Lesdagen zijn voor hen vrijblijvend te bezoeken; registratie hiervoor is noodzakelijk en is t.z.t. mogelijk via onze website.

 

Aanmelden Bijbelschool

Stap 1 van 3