Hij geeft ons dekking

De schuldvrije voltooiing van het Auditorium vorig jaar was geweldig – dank jullie wel, partners en vrienden! Het heeft voor zoveel meer ruimte gezorgd om te kunnen groeien. Steeds meer mensen komen naar The Sanctuary (De Gewijde Plek) om opgebouwd, genezen, vrijgezet en toegerust te worden om het Evangelie verder en dieper te brengen.

Tijdens het verloop van deze prijzenswaardige uitbreiding, heeft het gemeentebestuur van onze ‘woonplaats’ (Woodland Park) echter een stop opgelegd voor bouwvergunningen van verdere projecten, totdat het lang uitstaande geschilpunt, over de parkeermogelijkheden, aangepakt zou worden. Deze bouwstop bracht de afbouw van The Sanctuary in gevaar, zelfs de voltooiing van het Auditorium, waardoor er een snelle beslissing gemaakt moest worden omtrent de bouw van de parkeergarage.

In april 2018 werd de fundering gelegd voor de 21 miljoen kostende, 5 etages tellende parkeergarage voor 1022 auto’s, die nu naast het Auditorium staat. Hiervoor was het verafgelegen parkeerterrein van The Sanctuary ongeplaveid en moesten gasten en studenten óf met een pendelbusje óf een halve kilometer lopen naar de gebouwen.

Maar prijs de Heer dat Hij ons dekt! Nu dat de voltooiing van de garage binnen een paar weken verwacht kan worden, kan de bediening weer uitbreidingsplannen gaan maken, zonder dat de eerdere bouwstop van de gemeente dat tegen houdt. De nieuwe garage zal er voor zorgen dat er geen pendelbusjes meer nodig zullen zijn (en de daarbij behorende wachttijden) voor het transport, net zo min als dat mensen door weer en wind een halve kilometer hoeven te lopen. Vele auto’s zullen ook tegen vrieskou en sneeuw beschermd kunnen worden in de vier overdekte etages van de garage.

Wij danken onze partners en vrienden oprecht, dat zij samen met Andrew de handen ineen hebben geslagen, om dit alles te realiseren. En het is nog niet te laat voor jou, als je hier deel aan wil nemen!  Ondanks het feit dat de bouw van de garage bijna voltooid is, zijn we nog steeds bezig om de schuld, die door de urgentie van de bouw ontstaan was, af te lossen.

Om Andrew te helpen om deze lening af te betalen of voor meer informatie over de garage, ga naar awmi.net/garage.

Dank je wel, dat je hier een deel van bent! Samen maken we een verschil in de eeuwigheid.

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
  • Bic NR: ABNANL2A   
  • KVK nr. 34384289   
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

6 + 9 =