Het weekeinde van epische afmetingen

Van 2-4 november 2018 hebben wij gevierd dat het 3200 plaatsen tellende Auditorium, en het daarbij behorende 14000m² grote gebouw klaar was! Zes jaar daarvoor stond er nog niets op het terrein, dat nu de locatie is  van een enorm gebouw, dat schuldvrij is neergezet,, met een waarde van meer dan 75 miljoen dollar,  en daarnaast nog een parkeergarage van 21 miljoen dollar.

Duizenden mensen hebben genoten van het openingsweekend, dat Andrew beschreef als de beste tijd van zijn leven. Het begon op vrijdag met de musical David: De Koning van Jeruzalem. Speciaal voor dat weekend geschreven, het was een productie van Robert en Elizabeth Muren, met intrigerende combinaties van theater en interactieve LED backdrops. Het beschreef het leven van David, een herder, die iedereen over het hoofd zag, maar die altijd door de onzichtbare God gezien werd. Dit stuk van wereldklasse moet je gewoonweg zien!

De volgende dag, zaterdag, was de dag van opdragen! Gasten werden vereerd met een spectaculair optreden van het Charis Worship Team met Jamie Wommack en weergaven uit de Charis theater producties ‘The Heart of Christmas’ en ‘God with us’. 

Toen Andrew iedereen welkom heette, gaf hij God alle glorie voor het op tijd af zijn van het Auditorium, ondanks alle uitdagingen tijdens de 4 jaar durende constructie periode. Hij gaf aan, dat de viering niet om een mens ging, maar meer een testament was van de Goedheid van God. De vreugdevolle gelegenheid werd opgeluisterd door vele bijzondere gasten, inclusief de vrouw van de vicepresident van Kenia, hare excellentie mevrouw Rachel Ruto.

Jesse Duplantis sprak in de middagsessie met zijn gebruikelijke geestigheid over het onderwerp “Wat je doet in dit leven zal weerklinken tot in de eeuwigheid.” Tijden de avondsessie werd door Kenneth Copeland de officiële toewijding van de nieuwe zaal voltrokken. De 82-jarige Kenneth Copeland begon God te loven met een tweetal liederen, Hij sprak een zegen uit over het nieuwe gebouw en wijdde het aan God toe, dat het een plaats zal worden waar de krachtige boodschap over het geloof vanuit zal gaan.

Het hoogtepunt van het weekend was op zondag: Truth & Liberty’s – The Event. Andrew Wommack en Tony Perkins ontvingen de voormalig gouverneur Mike Huckabee en andere invloedrijke leiders; deze happening was twee dagen voor één van de meest cruciale tussentijdse verkiezingen in de moderne geschiedenis in Amerika. Zij deden een oproep aan de Amerikanen om te bidden en om overeen te stemmen met elkaar om op te staan voor gerechtigheid.

Mocht je de inwijding van Het Auditorium willen terugkijken evenals dit Event, dan kan dat op www.awmi.net/dedication of www.truthandliberty.net/archive

Dank jullie, partners, om dit mogelijk te maken, we konden het niet hebben gedaan zonder jouw steun! En het beste moet nog komen!

Andrew Wommack

 

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
  • Bic NR: ABNANL2A   
  • KVK nr. 34384289   
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

15 + 4 =