+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

HELP! Stopt Gospel Truth op Family7?

Valt eind januari definitief het doek voor Andrew Wommack op Family 7? Komt er na ruim veertien jaar een einde aan dit prachtige programma op de belangrijkste christelijke tv-zender in Nederland?

Als het aan Family 7 ligt wel.

Maar we geloven dat jij daar verandering in kunt brengen. Misschien brengt jouw reactie Family 7 wel op andere gedachten en kunnen we Nederland via dit kanaal blijven bereiken met de boodschap van Gods onvoorwaardelijke liefde en genade.

Gods plan

Het verspreiden van deze boodschap via een televisieprogramma behoort tot de kern van Andrews bediening. Volgens Andrew startte zijn bediening pas echt toen hij begon op televisie:

‘God zei tegen mij: ‘Wanneer jij start met tv-uitzendingen zal dat het begin van je bediening zijn. Ook al heb je levens aangeraakt zien worden en wonderen meegemaakt – als je gestorven was voor je op televisie was gegaan, dan zou je Mijn volmaakte wil voor je leven zijn misgelopen.’

 Uniek en doeltreffend

Gebaseerd op dit woord van God ging Andrew aan de slag met het maken van zijn eigen televisieprogramma. Op zijn persoonlijke en unieke manier. Stephen Bransford – Andrews media producer, kijkt terug op de start van The Gospel Truth en geeft aan hoe dit unieke programma tot stand kwam: ‘Achteraf zagen we Gods hand in het kleine budget. Andrew zit tegenover je aan een tafeltje, één-op-één met jou. Dat is eenvoudig. Dat is duidelijk. Dat is krachtig.’ In The Gospel Truth legt Andrew je uit wat Gods Woord betekent en hoe je het toepast in je leven. Hij leert je dat God onvoorwaardelijk van je houdt en hoe je alles waar Jezus aan het kruis in voorzag ontvangt. Niet door je best te doen, maar door simpelweg in geloof te reageren op Gods genade.

Ook in Nederland

Medio 2006 besloot Andrew ook in Nederland deze boodschap over de balans tussen genade en geloof te gaan verspreiden via tv-uitzendingen. En met succes. De boodschap die Andrew sinds 2007 ook met het Nederlandse publiek deelt, raakt nog steeds vele levens aan. Dat zien we terug in de telefoontjes die we ontvangen waarin mensen getuigen van wat God in hun leven heeft gedaan door onze uitzendingen. Ook bestellen velen onze in het Nederlands vertaalde boeken nadat ze een serie over hetzelfde onderwerp op Family 7 hebben gezien.

Een oproep van Andrew

Maar aan een van de belangrijkste kanalen voor het bereiken van dit Nederlandse publiek lijkt nu een einde te komen. Family 7 heeft ons laten weten The Gospel Truth niet langer te willen uitzenden. Tijdens de Grace & Faith Nederland livestream op 5 november riep Andrew de kijkers er daarom toe op hun stem te laten horen door contact op te nemen met Family 7:

 ‘Ik ben over de hele wereld op televisie geweest en heb ontdekt dat tv-zenders reageren op de reacties van hun kijkers. Dus als veel mensen aangeven dat ze Gospel Truth willen behouden, dan zal dat grote invloed hebben.’

 

Kom in actie

We hoeven ons dus niet zomaar neer te leggen bij het besluit van Family 7 om The Gospel Truth niet meer uit te zenden.

 • Bel met Family 7 via 0555 790 710.
 • Stuur je brief naar:
  Family7
  Postbus 957
  7301 BE Apeldoorn
 • Of stuur een e-mail naar info@family7.nl.

Bel of schrijf vandaag nog naar Family 7 en laat weten hoe belangrijk The Gospel Truth voor je is.

Jouw belletje, brief of e-mail kan het verschil maken! 

Populair in onze webshop:

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

 • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
 • Bic NR: ABNANL2A
 • KVK nr. 34384289
 • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

 • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
 • Bic NR: RABONL2U
 • KVK nr. 37137450
 • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.