GospelTruth TV: Bijbels onderwijs waarop je kunt vertrouwen

Het is belangrijker dan ooit om te bewaken waar we naar kijken en naar luisteren. Met veel beschikbare opties voor entertainment – op televisie, mobiele apparaten en online – kan het een uitdaging zijn om iets goeds te vinden voor het hele gezin.

“Ik luister regelmatig naar de GospelTruth.TV radio-app. Ik luister er minstens twee uur naar terwijl ik in huis aan het werk ben. Eén van mijn favorieten is Terradez Ministries. Ik luister ook graag op zaterdag naar de zakelijke programmering. Ze laten enkele van de Charis Business Summit-sprekers opnieuw horen. Dat vind ik fascinerend. Ik luister graag.” – Jennifer F.

Dankzij onze partners brengt GospelTruth.TV (GTTV), ons 24/7 internet-televisie, en dat zijn hemelse programma’s die gratis de luisteraars online bereiken! GTTV werd gelanceerd in 2017 en legt de nadruk op het delen van de onvoorwaardelijke liefde van God en de balans tussen genade en geloof. Naast Andrew Wommack zendt GTTV programma’s uit van voorgangers als Kenneth Copeland en Jesse Duplantis. Dit geeft kijkers afwisseling en de mogelijkheid om te leren van andere betrouwbare leraren van het evangelie.

Luisteraars kunnen dieper in het Woord duiken met de ‘Charis Daily Live Bible Study’ of ze kunnen één van onze opgenomen conferenties bekijken, zoals ‘Women Arise’ of ‘Healing Is Here’. Sportliefhebbers zijn dol op de originele GTTV-serie ‘Beyond the Game’ met Tony en JB. Tony Dungy en James ‘JB’ Brown interviewen samen topfiguren uit de sportwereld en belichten de rol die het geloof in hun leven heeft gespeeld. Voor kijkers die geïnteresseerd zijn in creatieve kunsten is de musical ‘God with Us’ te zien op ons netwerk. Om te leren hoe je zaken doet vanuit het perspectief van het Koninkrijk, wordt GTTV Business uitgezonden op zaterdag. In het weekend  worden er kinderprogramma’s uitgezonden!

“Het GTTV-netwerk is echt gunstig voor mij. Je kunt tijdens het autorijden luisteren (niet kijken!) naar GospelTruth.TV. Luisteren naar het verbazingwekkende onderwijs wat daar wordt gegeven, dat voedt mij en bouwt mijn relatie met God op. Ik ontwikkel mijn relatie met God en krijg openbaring terwijl ik van en naar mijn werk rijd.” – Gwenda H.

Of je nu luistert in de auto of vanuit je luie stoel, je zult genieten van GTTV! Dankzij jouw steun kunnen veel gezinnen met één klik op de knop genieten van echt geestelijke programmering. Bedankt, partners. Kijk eens op de website van GospelTruth.TV om er meer van te zien.

Opmerking: getuigenissen zijn aangepast voor lengte en duidelijkheid.

Winkelmand

Aanstaande evenementen

 1. Charis open dagen

  mei 29 @ 10:00 - mei 31 @ 22:00

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

 • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
 • Bic NR: ABNANL2A
 • KVK nr. 34384289
 • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

 • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
 • Bic NR: RABONL2U
 • KVK nr. 37137450
 • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.