Hoor jij Gods stem?

Wanneer Hij Zijn eigen schapen alle naar buiten gebracht heeft, gaat Hij voor ze uit en de schapen volgen Hem, omdat zij Zijn Stem kennen. (Joh. 10:4)

Jezus zei dat Zijn schapen Zijn Stem kennen. Hij zei niet dat ze Zijn Stem zouden moeten kennen. Hij zei dat ze Zijn Stem kennen. Ik geloof dat de Heer altijd spreekt en volgens bovenstaand vers, kennen we Zijn Stem. Het probleem is dus, dat Zijn stem overstemd wordt door alle andere stemmen die wij horen.

Ik herinner mij dat ik op grindpaden liep in Washington, D.C. en dat ik het raar vond dat ik mijn stappen niet kon horen. De volgende dag wandelde ik in Shenandoah National Park, op een betegeld pad, en iedere stap klonk heel luid. Ik realiseerde me, dat mijn stappen in Washington minstens zo hard geklonken moesten hebben, maar dat door het stadslawaai het geluid overstemd geweest was. In de stilte en rust van het bos konden mijn stappen gehoord worden.

Zo is het ook met de Stem van God. Het is een zachte fluistering (1Kon.19:12). Wij moeten rustig en stil zijn om Zijn Stem te verstaan (Ps. 46:11). Als getuige hebben wij de Geest van God in ons, die ons laat weten dat God tot ons spreekt, maar we moeten onze aandacht op Hem richten en stil zijn om die getuigenis gewaar te worden.

Als je meer wilt weten over het horen van Gods Stem, zou je kunnen overwegen om  het Engelstalige ‘How to….’ CD/DVDpakket (met enkele boeken erbij) te bestellen waar ook mijn onderwijs: How to hear God’s Voice (Hoe de Stem van God te horen) bijzit. Om het te bestellen, ga naar www.awmi.net.

Het zal een zegen voor je zijn.

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.