+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Gods genade is genoeg

God is niet boos op ons. Hij is niet eens in een slecht humeur! Hij schenkt ons geen genade op basis van onze werken en kijkt niet of we goed genoeg zijn. God is gewoon zo goed, en Hij houdt van ons ondanks onszelf!

Sandy Schlappe, voorheen bekend als Sandy Harmon, was een alleenstaande moeder van drie kinderen toen ze Gods liefde ontdekte en Zijn genade en voorziening voor haar gezin ontving. In 1999 was Sandy werkeloos en had ze geen inkomen. Ze had een gewelddadige situatie meegemaakt in haar huwelijk en voelde zich onzeker over haar veiligheid. Ze stond voor de keuze om bij haar man te blijven of alleenstaande moeder te worden. Sandy wilde hun huwelijk redden, maar nadat haar man had gedreigd haar te vermoorden, terwijl ze vier maanden zwanger was en tweelingdochters had van twee jaar oud, besloot ze te vertrekken. Ze kon nergens heen, dus bleef ze drie maanden bij haar ouders en kreeg ze later een sociale woning. Sandy las de Bijbel in haar nieuwe huis, te beginnen met Psalmen. Het was gedurende deze tijd dat ze langzaam de ware aard van God ontdekte. Sandy ontmoette een christelijke counselor die haar kennis liet maken met het onderwijs van Andrew over Geest, ziel en lichaam. Ze keek naar zichzelf en dacht dat ze smerig was. Ze wist dat God haar gered had, maar misschien had Hij op dat moment net een goede dag. Sandy luisterde naar getuigenissen op awmi.net, maar zag geen vooruitgang. Ze worstelde financieel en ging naar de voedselbank omdat ze haar rekeningen niet kon betalen en geen geld had om boodschappen te doen. Sandy besloot dat het tijd was om alles anders te gaan doen en was van plan om met haar gezin naar Colorado te verhuizen om naar Charis Bible College te gaan. Ze wist dat ze moest gaan en dat het Gods verantwoording was om in alles te voorzien.

Een week voor de verhuizing geloofde Sandy God voor $ 2000 en verwachtte dat het geld per post zou komen. Ze ontving een cheque van $ 2.466,14 van een aandeel op de beurs dat vrijgekomen was. Dat was het begin van een ommekeer in Sandy’s leven. Ze kreeg een stageplaats in de makelaardij, een branche waarin ze eerder had gewerkt. Omdat ze niet wist hoe ze op dat terrein moest slagen, vroeg ze de Heer om hulp. Hij maakte haar duidelijk dat ze contact op moest nemen met makelaars om te zien hoe ze hen van dienst kon zijn. Sandy had aanvankelijk geen goede contacten, maar uiteindelijk groeide haar bedrijf door mond-tot–mondreclame. In 2009 lanceerde Sandy een website met de naam Helping You Succeed (Uw Hulp Tot Succes). Ze biedt coaching en advies aan voor vastgoedprofessionals en helpt hen om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Sandy weet dat bij God de visie altijd groot is. Tegenwoordig is Helping You Succeed uitgebreid naar meerdere staten. Sandy werkt aan het starten van een tweede bedrijf, schrijft een boek en is samen met haar nieuwe echtgenoot André een huisgemeente begonnen.

Bekijk hier Sandy’s volledige getuigenis.

Populair in onze webshop:

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

Stap 1 van 2