+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Musical: “God met ons”

De wereld en het Koninkrijk

“Het is heel geweldig! We hebben van mensen gehoord die het vergelijken met Broadway. En het is zeker zo goed”. – Andrew Wommack

Er is een gezegde dat één plaatje meer zegt dan duizend woorden. Als je ooit een theaterproductie meegemaakt hebt van de internationaal bekende producenten Robert en Elizabeth Muren vind je dit gezegde vast een understatement. Er zijn prachtige foto’s gemaakt van het podium tijdens de eerste uitvoering van de musical ‘God met Ons’, en dat brengt de Bijbel voor je tot leven. De show neemt je mee op reis door de Bijbelse geschiedenis en je hoort van een onveranderlijke God die machtig is om zijn volk te redden. Het verhaal wordt verteld door de bejaarde apostel Petrus als hij Rome binnenkomt in 64 na Christus. Daar worden de Christenen vervolgd vanwege hun geloof door keizer Nero, en velen, waaronder Petrus, worden in de gevangenis geworpen, met de doodstraf in het vooruitzicht. Om hen aan te moedigen terwijl ze daar zijn, vertelt Petrus in de gevangenis verhalen uit de Schrift over mensen die de ‘goede strijd des geloofs’ hebben gestreden, zoals Daniël die in de leeuwenkuil werd geworpen, en Esther, een jonge Joodse vrouw die de koningin van Perzië werd. Met ‘hun rug tegen de muur’ werden Petrus en zijn vrienden voor de keuze gesteld om Jezus af te wijzen of vast te houden aan de belijdenis van hun geloof. Petrus vertelt hen dat hij een soortgelijke verzoeking heeft ondergaan om de Heer te verloochenen.

Robert Muren legt uit dat het voor velen een herkenbaar verhaal is: ‘Mensen herkennen zichzelf in Petrus. We zijn allemaal kwetsbaar, we zijn mensen met fouten en gebreken. Maar de genade van God bedekt ons en kan elk mens transformeren’. Mensen die de musical hebben gezien en castleden van ‘God met Ons’ waarderen de uitstekende kwaliteit van de productie. De voorstelling is interactief, er zijn scènes gemaakt met een LED-achtergrond en de prachtige kostuums zijn zo realistisch dat je denkt dat je bent teruggekeerd naar de tijd van de Bijbel!

Een voormalig castlid zei dit over de show: “Deze musical brengt het verhaal tot leven in de context van de Bijbel! Het is een indringende belevenis, een productie die gemaakt is met grote artistieke kwaliteiten. De musical ‘God met Ons’ is een ervaring die je niet zult vergeten!” – Emma H.

Eén van de hoogtepunten van de voorstelling is de onvergetelijke muziek. Krachtige, snelle melodieën, zoals ‘De zoom van Zijn kleed’ (‘Hem of His Garment’), gezongen door Jamie Wommack, zullen je hart raken. Maar ook zijn de geregisseerde dansen heel uitnodigend om uit je stoel te komen en mee te dansen met de spelers. Deze Engelstalige musical is op DVD uitgebracht (geen ondertiteling). Wil je de DVD aanschaffen, ga dan naar awme.net/shop/product/3013D. Bij het zien van de musical zal het je herinneren aan het feit dat bij alles wat er gaande is in de wereld, God inderdaad met ons is.

Populair in onze webshop:

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

[paytium name="Formulier naam" description="Gift via website Andrew Wommack NL" button_label="Overmaken / Donate"] [paytium_field type="open" label="Maak jouw gift over / Donate now" amount="25" tax="0" /] [/paytium]