‘Gezegend….. om tot zegen te zijn!’ (Gen. 12:2)

Als jij gezegend bent door het onderwijs van Andrew Wommack, als jouw hart door dit onderwijs is aangeraakt, jouw leven is veranderd…. help ons dan om tot zegen te zijn voor anderen! De activiteiten van Andrew Wommack Ministries zijn bedoeld om zo veel mogelijk mensen te bereiken met het Ware Evangelie van Gods Liefde en Genade, die we ontvangen door geloof in Jezus Christus. Voor Andrew Wommack Ministries in Nederland (AWM-NL ) betekent dit: ver uitreiken, wereldwijd, naar alle Nederlandstalige personen en gebieden, door diverse (ook online) studievormen aan te bieden via onze Bijbelschool, door boeken in het Nederlands te vertalen en laten drukken, door Nederlands ondertitelde Gospel Truth uitzendingen met Andrews onderwijs op Family7 en YouTube, en door de helpline service (o.a. voor gebed).

We zijn geweldig dankbaar voor mensen die hieraan deelgenoot willen zijn, door ons financieel te ondersteunen. Door middel van dit partnerschap, heb je deel aan wat wij doen; je hebt er deel aan als er voor mensen wordt gebeden door de telefoon, je hebt er deel aan als de Tv-uitzendingen de huiskamer binnen komen, je hebt er deel aan als het studiemateriaal in het Nederlands wordt aangeboden …..

Partners van AWM-NL zijn mensen die de bediening van Andrew Wommack een warm hart toedragen en het verlangen hebben om anderen te helpen en te zegenen; zij doen dit door ons maandelijks of jaarlijks financieel te steunen.

Naast dat wij onze plannen kunnen verwezenlijken en wellicht verder kunnen uitbreiden door deze financiële ondersteuning, ligt er ook een belofte van God voor de gever. Als je zaait (dus geeft) in Gods Koninkrijk, word je er zelf ook door gezegend:

“Hij nu Die de zaaier zaad verschaft, moge ook brood tot voedsel schenken en uw zaaigoed doen toenemen en de vruchten van uw gerechtigheid vermeerderen. Zo zult u in alles rijk worden, tot alle vrijgevigheid in staat, een vrijgevigheid die door middel van ons dankzegging aan God teweegbrengt.” (2 Korintiers 9:10,11)

God geeft de zaaier (de gever) zaad (geld); genoeg voor het eigen onderhoud én vermeerdering om weg te geven. Zogezegd: genoeg voor jezelf, en extra om weg te geven. Zo zal je op alle fronten rijk worden…. Rijk in het ontvangen, en rijk in het weggeven…….. GEZEGEND om tot ZEGEN TE ZIJN!

WE WILLEN JE VAN HARTE UITNODIGEN OM PARTNER TE WORDEN Klik hier

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
  • Bic NR: ABNANL2A   
  • KVK nr. 34384289   
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

3 + 3 =