+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Geven vanuit een dankbaar hart

Uit dankbaarheid wilde Kimberly een donatie sturen naar Andrew Wommack Ministries. Omdat ze geen geld had, wist ze niet hoe ze een gift zou kunnen geven. Gelukkig baande de Heer een weg.

Kimberly groeide op in de overtuiging dat God de hele tijd boos was. Ze had nooit een echt gelukkige christen ontmoet. Elke christen die ze ontmoette zag er verslagen en verdrietig uit. Iedereen leek te geloven dat de overwinning alleen beschikbaar was na de dood. Toch wist Kimberly dat er meer in het christelijke leven moest zijn dan wat ze had meegemaakt. Toen ze Andrews onderwijs ging volgen ontdekte Kimberly eindelijk dat God echt goed is en geen verborgen plan had om haar pijn te doen.

Doordat ze de waarheid over God leerde kennen heeft ze een nieuwe kijk op het leven gekregen. Ze zegt: “Ik ben opnieuw geboren. Wat een vreugde!” Kimberly blijft verbaasd staan over Gods zegeningen. Zij en haar man Robert zijn dankbaar dat ze acht kinderen hebben. Het kennen van hun autoriteit als gelovigen heeft hen geholpen de overwinning in genezing te zien. Kimberly zegt: “De lijst met wonderen die we hebben gezien als het gaat om de gezondheid van onze kinderen was geweldig! Moeilijkheden met leren zijn verdwenen. En ik kreeg nog een gezonde baby toen ik 45 was. Zoveel mooie zegeningen!”

Geven van dat wat je hebt

Omdat zij zo gezegend was door God die spreekt via Andrew Wommack, wilde Kimberly in zijn bediening zaaien. Ze had toen alleen sieraden om te geven. De samenwerking van AWM met iDonate bood de oplossing. Via dit programma kunnen mensen gaven geven in de vorm van persoonlijke eigendommen en bezittingen. Dit gaf Kimberly de perfecte gelegenheid om een gift van sieraden aan AWM te geven. Nu haar eigen leven en dat van haar familie zijn veranderd door het onderwijs van Andrew, is Kimberly vervuld met dankbaarheid en waardeert ze het dat ze een gave kan geven op een andere manier dan cash.

Andere partners zijn ook dankbaar voor de kans om gaven in natura te geven. Valerie was een van onze eerste partners die gebruik maakte van het iDonate-programma. Ze gaf een bontjas en een zadel dat ze niet meer gebruikte. Richard schonk een gave Chevrolet Corvette uit 1992. Hij deed de schenking ter ere van zijn ouders als een bijdrage aan de bouw van de nieuwe parkeergarage. Don gaf een vintage Corvette uit 1985. Nadat we deze gave hadden ontvangen, ontvingen we een mooi getuigenis van Don over een persoonlijke financiële doorbraak!

 Bedankt, partners, we waarderen jouw gaven. Jullie helpen eraan mee dat levens van mensen over de hele wereld voor altijd veranderd worden. Er is een speciale zegen in het zaaien in een bediening die het evangelie verkondigt. Je neemt deel aan de zalving en zegen die op de bediening rust. Je zegent niet alleen de mensen die aangeraakt worden door AWM, je zet ook een bovennatuurlijke stroom van financiën op gang. Ga naar onze partnerpagina en wordt vandaag nog partner!

Populair in onze webshop:

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

[wpforms id=”11351″ title=”false” description=”false”]

[paytium name="Formulier naam" description="Gift via website Andrew Wommack NL" button_label="Overmaken / Donate"] [paytium_field type="open" label="Maak jouw gift over / Donate now" amount="25" tax="0" /] [/paytium]