Getuigenissen: wat mensen zeggen!

Vandaag heb ik de hulplijn van Andrew Wommack Ministries gebeld voor gebed, dat ik echt nodig had. Lichamelijk en geestelijk was ik uitgeput na een langdurige tijd van ziekte met daarnaast de zorg voor mijn gezin en een baan. Ik had de griep, moeilijkheden met ademhalen en pijn van een knieblessure, waar ik nog niet voor bij de dokter was geweest.  Ik voelde me overweldigd en had geen idee wat ik moest zeggen of vragen- toen ik belde, maar de persoon aan de lijn wist wel raad met mijn onsamenhangend verhaal. Terwijl hij me geduldig aanhoorde en voor mij bad, bracht Gods onmiskenbare zalving mij volledige fysieke genezing, mentale helderheid, onverklaarbare vrede, hersteld vertrouwen en enorme vreugde! Prijs de Heer.

P. New Jersey: In 2006 begon mijn worsteling met de ziekte van Lyme. Tegelijkertijd kwam ik in aanraking met Andrew Wommack Ministries, maar volgde hem nog niet regelmatig. Uiteindelijk, in 2017, voelde ik dat de Heilige Geest me weer terugleidde naar deze bediening. In Augustus vroeg ik al biddend aan de Heilige Geest wat ik moest doen. Ik werd direct geleid naar het onderwijs over genezing van Andrew op het internet. Op het eind van zijn onderwijs, vroeg Andrew ons om onze handen omhoog te steken, als we klaar waren om onze genezing te ontvangen. Meteen, toen ik dat deed, voelde ik een warmte van de bovenkant van mijn hoofd tot aan mijn voetzolen stromen. Daarna viel ik terug in mijn stoel en relaxte in die warmte. Na ongeveer een uur stond ik op met een energie, die ik in jaren niet gevoeld had. Ik wist dat ik genezen was en dankte God. Mijn man zegt, dat ik niet meer dezelfde ben sinds die tijd. Dank U, Jezus!

Q. Tennessee: Op een dag gleed ik uit op het ijs en krak zei mijn enkel. Foto’s wezen uit, dat mijn enkel verbrijzeld was.De dokters raadden een operatie aan, maar ik liet hen weten, dat zoiets niet in mijn plan paste. Ik begon op het Woord te vertrouwen en sprak tegen de botten om weer samen te komen. Toen de dokter mij de nieuwe röntgenfoto liet zien, was ze verbaasd. Alle botten waren weer heel en op de plek, waar ze moesten zijn! Ze zei: “We raden nog steeds een operatie aan.” Ik ging direct naar huis en heb een week lang gebeden. Toen ben ik naar de Charis Healing School gegaan. Op mijn krukken ben ik naar voren gegaan en liet voor me bidden. Ik voelde dat mijn enkel heet werd. Ik begon er op te lopen, voelde dat er iets op zijn plaats viel en vanaf dat moment, was ik totaal genezen. Je kan niet eens meer zien, dat het ooit gebroken is geweest!

Als je ook een getuigenis wilt delen van wat AWM voor jou heeft betekent, vul het contactformulier in, of bel ons op +31(0)35 533 88 75

Reacties

[Fancy_Facebook_Comments]

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.