Getuigenissen: Zo werkt God!

Religieuze rommel

Ik heb acht jaar lang met depressiviteit te kampen gehad omdat ik maar niet afkwam van een nare kwaal, ook niet nadat ik verschillende medicijnen had gebruikt. Ik verloor de lust om te leven, maar vorig jaar februari stuurde de Heer me naar de site van Andrew Wommack. Na het luisteren naar het onderwijs ‘God wil jou gezond hebben’, ben ik veel religieuze rommel kwijtgeraakt en ik liet het onderwijs wortel schieten in mijn hart. Na drie dagen was ik genezen.

Dany

Wandelen in gezondheid

Ik heb mijn ouders verloren. Ze werden vijf jaar geleden vermoord. Dit raakte me diep en veroorzaakte vier jaar lang een diepe depressie en hevige buikpijn. Mijn vriend introduceerde mij in het onderwijs van Andrew en gaf me het boek ‘Leven in de balans van genade en geloof’. Ik heb al Andrews boodschappen op het internet intensief beluisterd. God verlost me van de chronische maagpijn en de door stress veroorzaakte psoriasis. Nu wandel ik in goede gezondheid. Door Zijn striemen werden we genezen en zullen we genezen blijven. U bent een grote zegen voor mij.

Rakesh

In Jezus’ naam

Een helper bad vanmorgen met mij op de hulplijn. Toen ik belde, leed ik aan rugpijn, nekpijn en pijn in mijn hoofd en schouders die allemaal het gevolg waren van wat een whiplash zou kunnen zijn. Voordat we zelfs begonnen te bidden, was de rugpijn volledig verdwenen. Na het gebed ging de pijn in mijn arm, die – op een schaal van één tot tien – zelfs meer dan een tien was, naar een drie en de pijn verliet me helemaal toen ik mijn arm naar voren en naar achteren zwaaide. God zij geprezen! Ik besluit en verklaar dat deze pijn en schok nooit meer in mijn lichaam terug zullen komen in Jezus ‘naam.

Brigit

Deel je getuigenis!

Heb jij een getuigenis hoe God werkt in jou leven? Laat het ons weten, het is altijd opbouwend en bemoedigend om je verhaal te delen met anderen. We horen graag JOUW verhaal, klik hier voor je verhaal, bel ons of stuur je verhaal per naar naar info.nl@awmcharis.com

We zien uit naar meer getuigenissen over de goedheid van God!

Getuigenissen zijn bewerkt op lengte en duidelijkheid.

 

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
  • Bic NR: ABNANL2A   
  • KVK nr. 34384289   
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

1 + 10 =