+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Reacties op het onderwijs van Andrew

Het Bijbelonderwijs van Andrew Wommack raakt mensen wereldwijd. Regelmatig ontvangen we reacties die ons bemoedigen. We delen er graag een paar van. 

Vrede

“De vrede die in onze levens is gekomen sinds we de ware aard van God hebben leren kennen en hoeveel Hij van ons houdt, is enorm. Bedankt voor alles wat Andrew Wommack en jullie allemaal doen om het Evangelie van vrede te verspreiden.” (J.G.)

Liefde

“Ik had nog nooit van Zijn onvoorwaardelijke liefde gehoord, totdat ik een aflevering van Gospel Truth op televisie zag. Ik was voorheen heel religieus en helemaal leeg in mijn hart en in mijn ziel. Bedankt voor dit onderwijs! Het leert op een simpele manier over hoe God van ons houdt en hoe het aan ons ligt om dat te ontvangen. Het heeft mij geholpen  om het verschil te begrijpen tussen de wet en genade, vóór Christus en ná Christus. Het heeft mijn hart en mijn geloof veranderd.” (E.R.)

Genezing

“Omdat ik felle pijn had, ben gaan luisteren naar de CD met genezingsverzen die ik eens had gekregen. Hoe meer ik er naar luisterde hoe meer de pijn en angst verdween. Prijs de Heer dat er genezing in Zijn Woord is.” (L.O.)

Zegen

“Ik was nogal achterdochtig in mijn kijk op geld, rijkdom en voorspoed en ik leefde in een staat van grote tekorten. Nadat ik me verdiepte in het onderwijs van Andrew Wommack, bracht God ook mijn financiele situatie op orde. Op dit moment sta ik op het punt een groot voorstel te doen aan een gerenommeerd bedrijf. De kennis die ik door dit onderwijs en boeken heb gekregen, heeft er echt voor gezorgd dat het werk van mijn handen gezegend werd. Prijs de heer!” (M.K.A.)

“Dit onderwijs heeft veel gedaan in mijn leven en in de levens van mijn familie. Ik heb genezingen meegemaakt, financiën zien groeien en allerlei andere goede dingen zien gebeuren. Ook heb ik bevestiging van God ontvangen over waar Hij me voor geroepen heeft. Ik wist het al een tijdje, maar realiseerde mij niet dat het van God was, totdat ik de uitzendingen op televisie ben gaan kijken. Het heeft me geestelijk en fysiek gezegend. Bedankt!” (D.J.)

Ook je getuigenis delen?
Laat het ons weten in jouw reactie hieronder!

Andrew Wommack Ministries
Charis Bible College

ADRES:
Nikkelstraat 3A
1411 AB Naarden

TELEFOON:+31(0)35 533 88 75

E-MAIL: vraag.nl@awmcharis.com

Neem contact op

2 + 11 =