Getuigenissen door de telefoon

Andrew Wommack Ministries is er om u van dienst te zijn! Wij  volgen de visie van Andrew om het Evangelie zo ver en zo diep mogelijk te brengen. We hebben o.a. onze telefoonbediening waardoor we u met een team van ervaren mensen van dienst kunnen zijn om een luisterend oor te bieden, advies te geven vanuit het Woord van God en met u te bidden voor uw situatie en voor genezing. We krijgen ook regelmatig getuigenissen van mensen die het onderwijs van Andrew volgen en door ons gebed doorbraken in hun leven en genezing hebben ontvangen.

“Samen met mijn man de heb ik gekeken naar de Grace & Faith conferentie met Andrew, waarbij het oorsuizen van mijn man verdween!” — Maria v. E.

“Wat een geweldige uitleg van Andrew Wommack vanuit het boek ‘Genade, de kracht van het Evangelie’! Ik zou het wel uit kunnen schreeuwen: ‘Ik zie het, ik zie het nu!’ Ik zie nog niet alles maar er is een nieuw begin!” Ans v.d. B.

“Ik ben echt geestelijk gegroeid door het onderwijs van Andrew Wommack! Ik lees veel boeken van hem. Als ik een boek uit heb, bestel ik weer een nieuwe, en het gevolg is, dat ik van binnen moeiteloos veranderd ben. De boeken van Andrew en het kijken naar zijn onderwijs op tv geven me zo veel geestelijke groei!” — Rob A.

Eén van onze telefonistes had na de Grace & Faith conferentie een gezin van 3 personen gesproken en met alle drie gebeden. Tijdens het gebed voelde de dochter een warme stroom en ging pijn in haar nek en gewrichten weg, werd het gehoor van de moeder beter en ontving de vader tongentaal om God te aanbidden!

“Eind vorig jaar was er op 24 november een genezingsdienst op Charis in Naarden. Daar zijn we bij geweest, er is voor mij gebeden en sindsdien gaat het steeds beter met mijn heupgewricht, dat door een val gebroken is geweest. Ik kan steeds meer zonder stok lopen en fietsen gaat nog beter! Als ik nog pijn heb, spreek ik de pijn aan en beveel die om mijn lichaam te verlaten.” — Margreet v.d.B.

“Soms denk je dat je alles wat mogelijk is al bereikt hebt, maar nog steeds diep in je hart is er een leegte die je niet weet te vullen. Je huilt van binnen en je denkt dat God niet luistert. Maar de periode van mijn studie op Charis was Gods antwoord op mijn gebed. Ik kan nauwelijks zeggen welke enorme impact de afgelopen twee jaar op mijn leven hebben gehad. Ik kan met trots zeggen dat ik ben afgestudeerd. Ik ben erg dankbaar. Dank U God!” – Randys

“Mijn geloof was lauwtjes toen het slechte nieuws kwam. Ik was eerst flink overstuur toen de uitslag van een bevolkingsonderzoek uitwees dat ik baarmoederhalskanker had. Na 1,5 dag paniek besloot ik dat ik een andere optie had dan de medische weg. Ik wist dat God geneest. Ik wist van genezing door handoplegging, maar niet dat ik het ook zelf zou kunnen ontvangen. Toen ik zag dat er een healing avond werd georganiseerd bij Charis in Naarden bedacht ik dat dit mijn kans was. Het werd mijn doel om vóór die avond mijn denken te vernieuwen en af te rekenen met angst. Ik begon mezelf in te beelden dat ik op die avond genas en zag ik mezelf op een podium mijn getuigenis vertellen. Na veel strijd ben ik naar die avond gegaan en daar werd voor mij gebeden en de kracht van God kwam heftig binnen en alle pijn verdween. Op dat moment wist ik dat mijn lichaam was genezen. Mijn leven is hierna totaal veranderd. Ik ben zó dankbaar voor wat Jezus voor mij en voor iedereen heeft gedaan. Angst en stress heeft plaatsgemaakt voor rust en leven, en dat in overvloed!” – Jolien N.

Cindy Mezas geeft na haar reis naar genezing van baarmoederhalskanker uiting aan haar dankbaarheid: ‘Alle vrienden en partners van Andrew Wommack Ministries, heel erg bedankt, want ik leef weer in gezondheid! Ik predik en onderwijs het Woord, en jullie stelden me in staat om de strijd te winnen omdat al dit onderwijs gratis op internet toegankelijk is!’

Ga naar onze YouTube pagina ( www.youtube.com/AndrewWommackNL ) om de hele reis van Cindy naar gezing te bekijken!

Er komen via de telefoon vooral veel reacties naar aanleiding van de uitzendingen van Gospel Truth via de christelijke zender Family7. In twee afleveringen per week spreekt Andrew: op maandag om 19.30 u (herhalingen op dinsdag) en op donderdag om 22.30 u (herhalingen op vrijdag). Mensen in Nederland en België volgen dit onderwijs en worden erdoor gezegend.

Als je vragen hebt over Charis Bible College of Andrew Wommack Ministries, als je persoonlijk gebed wilt voor je situatie of voor genezing, kun je ons bellen of mailen. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Onze telefoonlijn staat open op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 u en 14.00 u,  tel. 035 533 88 75.
Ook op maandagavond zijn we bereikbaar, vanaf 19.30 u tot 21.00 u.

Buiten die tijden kunt u een voicemail-bericht inspreken. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld. Of mail naar info.nl@awmcharis.com . Dan bellen of mailen we u terug.

We willen graag tot zegen zijn voor u die ons belt met levensvragen en geloofsvragen en ook als u gebed wilt voor uw persoonlijke situatie of gezondheid!

Ons telefoonteam staat voor u klaar.

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.