+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Getuigenis van Crachella

Crachella Overman was aan de studie op CBC begonnen, maar had het financieel erg moeilijk. Ze worstelde er een half jaar mee, en besloot toen dat ze moest stoppen met school. Het liep stuk op haar financiële voorziening. Tenminste, dat dacht ze, maar God had iets beters voor haar…

“Op 4 Juli 2016 zat ik in mijn kapperstoel in de haarsalon en riep uit naar God: “Vader, volgende maand wil ik het dubbele van mijn salaris verdienen!” en ik schoot vervolgens in de lach. Ik had er namelijk helaas geen geloof voor. De Vader stelde toen de vraag: “Waar heb je dan wel geloof voor?” Ik dacht na en bedacht mij dat de Vader de afgelopen jaren zoveel liefde in mij had vrijgezet dat ik wel kon gaan dienen zonder echt het gevoel te hebben dat ik keihard aan het werken ben en op die manier zou ik een extra inkomen kunnen realiseren. Met deze gedachten solliciteerde ik op de functie metrobestuurder in Amsterdam.

Al gauw bij de eerste kennismakingsdag begon ik te twijfelen of ik wel de juiste bijbaan had gekozen, maar ik hoorde de Vader alleen maar zeggen: “Jij wou toch extra inkomen?” en met die openbaring kwam ik door de selectie heen. Vervolgens begonnen de intensieve instructiedagen en al gauw begreep ik waarom de vrouwen in de minderheid waren. Ik had namelijk nog nooit zoiets technisch gehoord. Mijn oren konden het halverwege de week ook niet meer aan en ik begon met een klaaggebed bij de Vader. Eenmaal uitgeklaagd hoorde ik de Vader weer maar één ding zeggen. “Jij gelooft dat Ik jouw voorziener ben en jij bent op zoek naar extra inkomen….?” …. alleen dit keer kreeg ik een mooi visioen waarin ik mezelf een metro zag besturen.

Die ochtend ben ik weer met enthousiasme aan de instructie begonnen. Wat ik inmiddels niet wist is dat mijn opleider ook sterk begon te twijfelen, en hij nam mij die ochtend apart en maakte mij duidelijk dat ik misschien beter kon stoppen met de opleiding, omdat het misschien niet was wat ik had verwacht. Maar volmondig, met overtuiging van de Heilige Geest die mij geopenbaard had in een besturende metro, zei ik dat ik op de juiste plek was. Mijn opleider was overtuigd en met goeie moed gingen wij verder.Metro Alles is mogelijk Crachella

De instructiedagen liepen daarna gesmeerd. Ik had mijn theorie gehaald en ging nu voor mijn praktijk-examen. De eerste keer was ik gezakt omdat de metro soms mij aan het besturen was, meer dan dat ik dat deed. Maar bij mijn herkansing werd na het examen gezegd een koele kikker te zijn die weet wat ze doet. Moet er bij zeggen dat met de vele opvallende knipoogjes die ik van die rij-instructeur kreeg, ik het zo vertaalde dat de Vader het rijexamen afnam en dat ik daardoor erg vertrouwd kon rijden, wat terug te zien was in mijn rijstijl.

Het was gelukt! Ik had een extra inkomen en ik wist: ik kan straks zonder hoofdpijn weer deelnemen aan de studie op Charis Bible College. En de Schrifttekst Marcus 9:23 ‘Alles is mogelijk voor wie gelooft’, werd werkelijkheid. Ik kreeg misschien als voorziening geen envelop op mijn deurmat of heel onverwachts een paar extra nullen op mijn bankrekening maar veel meer. Een hechtere vertrouwensband met de Vader, voorziening en een uitdagend avontuur!”

Andrew Wommack Ministries
Charis Bible College

ADRES:
Nikkelstraat 3A
1411 AB Naarden

TELEFOON:
+31(0)35 533 88 75
E-MAIL:
vraag.nl@awmcharis.com

Bankgegevens:
GIFTEN
IBAN: NL83RABO0114176485
Bic Nr: RABONL2U
BETALINGEN
IBAN: NL33ABNA0544385306
Bic Nr: ABNANL2A

Neem contact op

8 + 9 =