+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Getuigenis Boudewijn van Elteren

Dhr. Boudewijn van Elteren kreeg wat de arts noemde een ‘ouderdomskwaal’. Hij ging eerst naar zijn huisarts en werd daarna in het ziekenhuis onderzocht. Er werd een agressieve vorm van prostaatkanker geconstateerd. En…. lees snel verder, want het verhaal heeft een verrassende afloop!

Boudewijn, uit het Groningse Marum, is 75 jaar. De diagnose over zijn ziekte kwam hard aan, maar Boudewijn stond in geloof: hij wist dat Jezus voor zijn genezing betaald had en hij verwierp de diagnose van de specialist. Hij was er zeker van dat God al met hem bezig was om het te genezen. Er werden gelukkig geen uitzaaiingen geconstateerd en de lymfeklieren waren niet aangetast.

Maar onderweg naar het ziekenhuis, met zijn vrouw en zoon in de auto, werd meneer plotseling onwel. Hij zette de auto aan de kant en zijn vrouw belde de ambulance. De toestand was niet stabiel: hij plaste bloed en kreeg hoge koorts. Na 4 dagen ontwaakte hij in het ziekenhuis, en bij een bloedonderzoek constateerde men een heel hoge PSA-waarde. Normaal voor zijn leeftijd is een waarde van 6 ½, maar bij hem was het 54. Dat bevestigde de diagnose van kanker. Maar Boudewijn bleef in geloof staan en sprak genezing over zijn lichaam uit.

Er werd ook een botscan gemaakt; dat duurde een half uur. De patiënt merkte er niet veel van, want hij was in de geest aan het bidden en de scan was in een mum van tijd achter de rug. Daarna volgde een periode met 39 bestralingen.

Toen belde Van Elteren naar ons telefoonnummer van CBC in Naarden. Ik kreeg hem te spreken en hoorde van de medische problemen. Ik bad via de telefoon met meneer en bestrafte de kanker en we spraken genezing uit in Jezus’ Naam.

Die zondag daarop gaf hij een getuigenis in zijn gemeente. Hij zei op het podium tot verbazing van de gemeenteleden: “Ik BEN genezen, Jezus HEEFT mij genezen!”

Na de bestralingen werd opnieuw de PSA-waarde gemeten, en die was nu bijzonder laag: 0,01 (!!) Dat betekent: totale genezing. Het bloed was helemaal gereinigd.

Boudewijn van Elteren leeft dagelijks in de blijdschap van God. Hij doet weer vrijwilligerswerk in zijn gemeente en voelt zich volkomen fit. “Ik voel me jong!” zegt hij.  Hij doet aan sporten: training en gewichtheffen.

Boudewijn zegt, in navolging van wat hij van Andrew Wommack heeft geleerd: “Spreek Gods woorden uit en geloof het, en het komt tot stand!” En hij voegt eraan toe: “Dit geloof is zo kostbaar! Ik hoop dat mijn getuigenis het hart van vele mensen raakt!”

We stemmen met hem in: “Amen, tot eer van de Naam van Jezus!”

Bert Loonstra

Andrew Wommack Ministries
Charis Bible College

ADRES:
Nikkelstraat 3A
1411 AB Naarden

TELEFOON:+31(0)35 533 88 75

E-MAIL: vraag.nl@awmcharis.com

Neem contact op

8 + 11 =