GESTOPT met radio-uitzendingen, maar het Evangelie gaat door!

Lieve vrienden en partners,

Zoals jullie misschien weten ben ik gestopt met uitzendingen via de radio. Ik heb vanaf 1976, voor Gospel Truth Radio, uitzendingen van 15 minuten verzorgd, en het was een hele beslissing voor onze bediening om hiermee te stoppen. Maar dankzij de steun die jullie ons geven zijn we in staat om op andere moderne manieren verder te gaan met het delen van de openbaringen die God mij gegeven heeft.

Onze TV-uitzendingen van Gospel Truth die overal ter wereld te zien zijn, gaan wel door.

Je kunt ook naar awmi.net gaan, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar, en bijna al mijn onderwijs downloaden. Je kunt kijken of luisteren naar elke uitzending, van Gospel Truth radio en – televisie, die ik ooit heb gemaakt of je kunt  genieten van de opnames van onze conferenties. We hebben ook krachtige getuigenissen op de website staan: Healing journeys (over wonderlijke genezingen), Destiny Stories (hoe mensen in hun bestemming zijn gekomen) en Financial Breakthroughs (getuigenissen van financiële doorbraken), die het waard zijn om vaker te bekijken!

Daarnaast kun je mij en andere betrouwbare voorgangers volgen via internet TV,  op www.gospeltruth.tv, waarop 24/7 uitzendingen worden vertoond.

En als je het nog niet wist: je kunt je via awmi.net aanmelden voor mijn TV en radio Gospel Truth podcasts,  en die beluisteren, bijvoorbeeld via je telefoon..

Dat is een geweldige manier om altijd en overal mijn uitzendingen te volgen!

En dan nog dit: mijn Live Bijbel Studie wordt elke week op dinsdagavond (locale tijd Colorado) gelivestreamd, ook via social media (Facebook).

Gewoonlijk heb ik een gast in dit programma en als we het Woord van God onderwijzen kunnen de kijkers met ons meepraten via social media. Het is echt gaaf!

Hiermee wilde ik jullie op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen in onze bediening en laten zien op welke manieren je kunt afstemmen op onze uitzendingen. Je weet wel dat ik het vaak heb over het ‘zo ver en zo diep mogelijk’ brengen van het Evangelie. Maar dat kon en kan alleen gerealiseerd worden met jullie steun. Dank jullie wel dat je dit mogelijk maakt!

 Gods zegen is met jullie.

0 reacties

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis