Genezing voor iedereen

Fysieke genezing voor ons lichaam was een van de eerste en krachtigste openbaringen, die de Heer mij ooit gegeven heeft.

Ik heb duizenden genezingen gezien, waaronder ook de opstanding uit de dood van mijn eigen zoon, nadat hij bijna 5 uur lang dood was. Hij was helemaal uitgekleed en in het mortuarium in een koelcel gelegd, met een kaartje aan zijn teen. Jezus heeft hem uit de dood herrezen. Prijs de Heer!

Genezing is een vitaal onderdeel van de verzoening door Christus en ieder wonder schreeuwt het uit dat Jezus levend en wel is en nog steeds mensen geneest. De Heer zei, dat Hij de prediking van Zijn Woord zou bekrachtigen met wonderen en tekenen (Marcus 16:20). De wereld heeft het nodig om de kracht van God ook nu te zien en niet alleen wat er duizenden jaren geleden gebeurde.

Met dit in gedachten, zijn we een nieuw project begonnen. We gaan de 23 delige Genezingsserie, die onze Televisie Afdeling maakte, gebruiken voor bekendmaking aan diegenen die het goede nieuws nog niet gehoord hebben, dat Jezus vandaag de dag nog geneest.

Julie-Ann Hartman heeft ons geholpen om van deze serie een ‘infomercial’ te maken. Het begint met het verhaal van Julie-Ann zelf, die op wonderbaarlijke wijze was werd genezen door de Waarheid van Gods Woord, zoals die door Andrew Wommack Ministries wordt onderwezen. Zij begint te vertellen over haar bijzondere doorbraak, die haar hielp over haar enorme fysieke problemen te komen. Problemen die haar $ 300.000.- aan medische nota’s kostten en niet hielpen. Zij spreekt over haar genezing op een manier die je er in eerste instantie aan doet denken dat er een nieuwe pil of medicijn wordt aangeprezen.

Ook heeft zij het over de wonderbare genezingen van anderen. Tijdens dit 30-minuten durende programma, wordt de kijker 4 keer aangemoedigd om te bellen of onze website te bezoeken om een gratis boekje te ontvangen: God wants you well. Dit boekje, dat genezing in het leven van duizenden mensen teweeg heeft gebracht, is herschreven met de scepticus in gedachten. We hebben de woorden en de focus veranderd om diegenen te kunnen bereiken, die vragen hebben over God en specifiek over Zijn genezingskracht.

Wij zijn van plan om begin 2017 deze infomercial uit te zenden via de commerciële televisiezenders in Amerika. Onze media inkoper zegt dat dit de beste infomercial is, die hij ooit gezien heeft en voorziet een grote reactie hierop. Wij denken dat we deze gedocumenteerde genezingswonderen kunnen gebruiken om uit te reiken naar mensen en daarmee diegenen tot de Heer te brengen, die doorgaans niet naar mijn televisie uitzendingen kijken. Bidt alsjeblieft met en voor ons, terwijl we de leiding van de Heer zoeken over hoe we dit het beste aan de kijkers kunnen presenteren.

We zullen je op de hoogte houden van het verloop van dit proces. Op dit moment kun je naar www.awmi.net/preview gaan en de actiecode well2017 gebruiken om een voorproefje te krijgen over deze infomercial en te zien waar ik het over heb. Wij geloven ook dat je dit boekje God wil dat je gezond bent kunt gebruiken voor je niet-gelovige vrienden of familie. Het is een leuk klein boekje om op plekken achter te laten waar mensen het uit nieuwsgierigheid op kunnen pakken, terwijl ze wachten of niets anders te doen hebben. Om dit Engelstalige boekje te bestellen ga naar www.awmi.net

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.